Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06: Edmilson - Nissilä

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06: Edmilson - Nissilä
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Edmilson - Nissilä

Urho Nissilä (22) poseert met zijn nieuwe truitje van Zulte Waregem

De scouts van Zulte Waregem vertoeven blijkbaar graag in Scandinavië. Vrijdag werd Mikael Soisalo nog voorgesteld en amper een dag later is daar de tweede Fin. (Lees meer)


Sporting Lokeren leent Luciano Slagveer opnieuw uit

Sporting Lokeren wil gerichte aankopen doen, maar minstens even belangrijk is het om de loonlijst te verlichten. Luciano Slagveer hoeft na zijn uitleenbeurt in Nederland alvast niet terug te keren. (Lees meer)


Legt deze club 10 miljoen euro op tafel voor Junior Edmilson?

Raakt Standard Junior Edmilson kwijt in het tussenseizoen? De winger ligt nog één jaar onder contract bij Standard, maar is steeds meer gegeerd op de transfermarkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Cercle Brugge doet via Monaco niet één, niet twee, maar in een keer drie transfers!

Cercle Brugge realiseert drie transfers in één keer

Cercle Brugge hield zaterdagmiddag een persconferentie om de nieuwe werking voor volgend seizoen voor te stellen. Daarbovenop werden ook nog eens drie transfers tegelijkertijd aangekondigd. (Lees meer)


Anderlecht pikt aanvaller op bij concurrent KRC Genk

RSC Anderlecht wil deze zomer een echte goalgetter naar het Astridpark halen. De Brusselaars azen op Belgisch belofteninternational Landry Dimata (VfL Wolfsburg), maar zetten ook in op de jeugd. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties