Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06: De Smet - Gündogan - Frans - Bielsa - Van Houtven - Badibanga - Boonen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06: De Smet - Gündogan  - Frans - Bielsa - Van Houtven - Badibanga - Boonen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Smet - Gündogan - Frans - Bielsa - Van Houtven - Badibanga - Boonen

Odsonne Edouard is de duurste inkomende transfer ooit voor Celtic Glasgow

Celtic Glasgow won het pleit voor de derde plaats in hun poule in de Champions League tegen Anderlecht. De Schotse recordkampioen veroverde al zijn 13de titel, en pakte ook nog eens de beker. Toch blijven ze hongerig. (Lees meer)


Zulte Waregem kondigt de komst van Mikael Soisalo aan

Zulte Waregem greep net naast een Europees ticket afgelopen seizoen, maar de fusieclub legde wel een geweldig parcours af in Play-Off 2. Ze willen komend seizoen verder borduren op dat succes en daarom is vers bloed noodzakelijk. (Lees meer)


Stijn De Smet vindt nieuwe uitdaging in 1B

Vijf jaar vertegenwoordigde Stijn De Smet de kleuren van Kortrijk. Volgend seizoen gaat de 33-jarige aanvallende middenvelder in 1B aan de slag. (Lees meer)


Ilkay Gündogan staat op de shortlist bij Barcelona

Andrès Iniesta vertoeft momenteel in Rusland, waar hij in de winter van zijn carrière nog een wereldtitel bij zijn palmares probeert toe te voegen. In Barcelona zijn ze intussen op zoek naar een geschikte vervanger voor 'El Blanquito'. (Lees meer)


Frédéric Frans tekende voor de Schotse tweedeklasser Dundee United

De Lierse-spelers moesten uiteraard andere oorden opzoeken na het faillissement van de club. Enkelen zijn al onder dak. Zo ook de kapitein van de Pallieters vorig seizoen, Frédéric Frans. (Lees meer)


Waasland-Beveren laat zijn oog vallen op Beni Badibanga

Waasland-Beveren kende zowel inkomend als uitgaand een heus transferoffensief de laatste weken. Maar toch is de ploeg van nieuwbakken coach Yannick Ferrera nog lang niet klaar op de transfermarkt. (Lees meer)


Club Brugge haalt zijn langverwachte nummer één in doel binnen

Afgelopen seizoen kende Club Brugge een ware keepersmalaise. Blauw-zwart wil zekerheid in doel komend seizoen en dus maakten ze van een nieuwe goalie een hoofdprioriteit op de transfermarkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Oostende sluit deal met Manchester United voor Belgisch belofteninternational

KV Oostende legt Indy Boonen voor drie seizoen vast

Sportief directeur Hugo Broos heeft een straffe transfer gerealiseerd voor KV Oostende. Gisteren konden we het als primeur aankondigen, vandaag heeft Indy Boonen zijn contract getekend. (Lees meer)


KRC Genk Ladies halen nu ook vertrouwde doelvrouw terug naar Limburg

De KRC Genk Ladies hebben ook deze nacht opnieuw een transfer aangekondigd. En deze keer gaat het over een oude bekende. (Lees meer)


Marcelo Bielsa is de nieuwe coach van Leeds United

Na zijn wisselvallige periode bij LOSC Lille heeft trainer Marcelo Bielsa een nieuwe uitdaging beet. Een Engelse traditieclub heeft hem die kans gegeven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties