Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06: Lukaku - Öztürk - Vanzeir - Vanheusden - De Bruyn - Faes - Vancamp - Vanlerberghe

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06: Lukaku - Öztürk - Vanzeir - Vanheusden - De Bruyn - Faes - Vancamp - Vanlerberghe
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Öztürk - Vanzeir - Vanheusden - De Bruyn - Faes - Vancamp - Vanlerberghe

OH Leuven wil zich meten met Mechelen en Beerschot-Wilrijk en haalt vierde aanwinst op bij club uit 1A

OH Leuven wil zich komend seizoen met KV Mechelen, Beerschot-Wilrijk en de andere teams in 1B meten om promotie af te dwingen richting 1A. Daartoe deed het nu ook een knappe transfer. (Lees meer)


Drie Premier League-clubs hebben Jordan Lukaku in het vizier

Jordan Lukaku is gegeerd op de markt

Jordan Lukaku trainde enkele weken mee met de Rode Duivels, maar viel uiteindelijk naast de selectie. De international geniet momenteel van zijn vakantie en staat in de schijnwerpers van andere clubs. (Lees meer)


AA Gent geeft 20-jarig talent nieuw contract

AA Gent kende al drukke weken met zowel inkomende als uitgaande transfers. Ook van enkele contractverlengingen maken de Buffalo's werk. (Lees meer)


Lommel SK vindt versterking in 1A

Lommel SK promoveerde vorig seizoen opnieuw naar 1B. Om sterk voor de dag te komen in de Proximus League, bouwen de Noord-Limburgers de kern volop uit. (Lees meer)


Vierde aanwinst voor Club Brugge?

Club Brugge haalde in het tussenseizoen al drie aanwinsten naar Jan Breydel. Mats Rits (KV Mechelen), Siebe Schrijvers (KRC Genk) en Arnaut Groenveld (NEC) versterkten de rangen. (Lees meer)


Indy Boonen staat op het punt een contract te tekenen bij KV Oostende

Als jeugdig talent doorbreken en telkens blijven overtuigen bij Manchester United, is heel moeilijk, vraag dat maar aan Adnan Januzaj. Een ander Belgisch toptalent van de Mancunians trekt nu naar de Jupiler Pro League. (Lees meer)


UPDATE: KVO-voorzitter prikkelt via Twitter de fans met nakende transfer, het gaat om speler van andere Belgische club
Foto: © photonews

UPDATE: KVO-voorzitter prikkelt via Twitter de fans met nakende transfer, het gaat om speler van andere Belgische club

Met de Kroaat Goran Milovic (29) haalde KV Oostende woensdag een nieuwe centrumverdediger in huis. En er is nog versterking op komst. Zo heeft ook François Marquet zijn krabbel gezet onder een contract bij de kustploeg. (Lees meer)


Oplossing in de maak voor Jordi Vanlerberghe?

KV Oostende wil in het tussenseizoen met verschillende eersteklassers zaken doen. Anderlecht-talenten Wout Faes en Jorn Vancamp worden aan de Kustboys gelinkt, maar er is meer. (Lees meer)


Alpaslan Ozturk keert niet terug naar België

Alpaslan Ozturk werd de voorbije weken in verband gebracht met KV Kortrijk en Zulte Waregem. Toch zal de Belg met Turkse roots niet naar de Jupiler Pro League terugkeren. (Lees meer)


Na de komst van Kasmi heeft Beerschot Wilrijk ook aanvaller bijna beet

Beerschot Wilrijk haalde woensdag Faysal Kasmi naar het Kiel. De club uit 1B zit in volle onderhandelingsfase, want ook een extra spits zit eraan te komen. (Lees meer)


Anderlecht is bereid om talenten Faes en Vancamp bij deze eersteklasser te stallen

RSC Anderlecht begint over exact een week aan de voorbereiding op volgend seizoen. Enkele spelers die vorig jaar verhuurd werden, zullen terugkeren naar paars-wit. (Lees meer)


STVV wil een ex-speler van Anderlecht in huis halen

Bij STVV lopen enkele jongens met een Anderlecht-verleden rond. Jonathan Legear is natuurlijk de bekendste naam. Opleidingsproduct van paars-wit Samy Bourard mocht aan het seizoenseinde enkele keren zijn opwachting maken. (Lees meer)


Anderlecht verhoogt bod tot 2,8 miljoen euro en staat op het punt om volgende transfer af te ronden
Foto: © photonews

Anderlecht staat op het punt om volgende transfer af te ronden

Chancel Mbemba is op weg naar FC Porto waardoor Anderlecht zijn zoektocht naar een nieuwe verdediger over een andere boeg moet gooien. Een ander transferdossier raakt nu in een stroomversnelling. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties