? "Boeren buiten!" Niet alle fans van AA Gent zijn tijdens spelersvoorstelling even lief voor ex-Bruggeling Colin Coosemans

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 55 reacties
? "Boeren buiten!" Niet alle fans van AA Gent zijn tijdens spelersvoorstelling even lief voor ex-Bruggeling Colin Coosemans
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Gentse Feesten waren vanavond het decor voor de plechtige spelersvoorstelling van AA Gent en ook zomeraanwinst Colin Coosemans mocht voor het eerst de fans van 'De Buffalo's' begroeten, maar niet iedereen was even lief en vriendelijk voor de ex-doelman van Club Brugge.

Dat de van het gedegradeerde KV Mechelen overgekomen Coosemans (25), nochtans een geboren en getogen Gentenaar, een verleden heeft bij de blauw-zwarte aartsrivaal ligt duidelijk nog steeds gevoelig bij een deel van de Gentse achterban.

Toen de nieuwe doelman - nochtans op mooie wijze - werd geïntroduceerd op het podium was er hier en daar gefluit en gemor te horen, maar daar bleef het niet bij. "Boeren buiten", werd er gescandeerd door een aantal misnoegde fans in het publiek.

Als nieuwkomer Coosemans de harten van álle fans in de Ghelamco Arena wil veroveren, zal hij duidelijk eerst wat topprestaties moeten afleveren. Bekijk hieronder de bewuste beelden, (aftellend) te beginnen vanaf minuut 27.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties