Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07: Soumahoro - Arturo - Ochoa - Niakaté - Decarli - Ninaj - Akpom

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07: Soumahoro - Arturo - Ochoa  - Niakaté - Decarli - Ninaj - Akpom
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Soumahoro - Arturo - Ochoa - Niakaté - Decarli - Ninaj - Akpom

Branislav Ninaj verlaat Lokeren voor Fortuna Sittard

De Slowaakse centrale verdediger, Branislav Ninaj (24) vertrekt definitief en per direct naar het Nederlandse Fortuna Sittard, promovendus in de Nederlandse Eredivisie. (Lees meer)


Saulo Decarli in de kijker bij Hamburg

Voor Club Brugge wordt het aftellen naar 1 september. Er zijn de spelers die zelf met een vertrek in het hoofd zitten en dan nog eens een heleboel clubs die op de deuren van het Jan Breydelstadion bonken. (Lees meer)


Arturo Vidal terug naar Italië?

De middenvelder van Bayern München wordt in de Italiaanse media serieus aan Inter Milaan gelinkt. Vidal heeft al ervaring in de Serie A door zijn periode bij Juventus.


Yaya Soumahoro hoopt bij Roeselare een contract te versieren

Roeselare speelde afgelopen weekend een oefenmatch tegen Crawley Town. Daarbij viel op dat er twee 'nieuwe' gezichten bij de West-Vlamingen ronliepen. Eén daarvan: Yaya Soumahoro. (Lees meer)


Union SG heeft de Fransman Youssoufe Niakaté als nieuwe spits gehaald

Union heeft al heel wat transfers gedaan, maar de meesten zijn niet echt gekend. Ook de nieuwe spits zal niet direct een belletje doen rinkelen. De Fransman Youssouf Niakaté komt de rangen versterken. (Lees meer)


Er is geen concreet bod voor Guillermo Ochoa momenteel

Guillermo Ochoa speelde een enorm sterk WK met Mexico en dat is uiteraard verschillende clubs niet ontgaan. Maar vertrekt hij wel bij Standard? Momenteel is er immers niets concreets. (Lees meer)


Chuba Akpom (ex-STVV) is op weg naar Griekenland

Het ziet er niet naar uit dat Chuba Akpom nog terugkeert naar België. De jonge flankaanvaller liet vorig seizoen bij STVV zien wat hij allemaal geleerd heeft bij Arsenal, maar aan die samenwerking lijkt geen vervolg te komen. (Lees meer)


Club Brugge laat oog vallen op doublure voor Nakamba
Foto: © photonews

Club Brugge wil nog een verdedigende middenvelder aantrekken

Door het vertrek van Jordy Clasie en Jordi Vanlerberghe heeft Club Brugge één positie die niet dubbel bezet is: die van verdedigende middenvelder. Dat willen ze nog oplossen voor het sluiten van de transfermarkt en ze speuren intussen ook al rond in Griekenland. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties