Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Hazard - Courtois - Witsel - Bailly - Boyata - Hubert - Willian - Willian

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Hazard - Courtois - Witsel - Bailly - Boyata - Hubert - Willian - Willian
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Courtois - Witsel - Bailly - Boyata - Hubert - Willian - Willian

Servische topspits Djordje Jovanovic (19) tekent vandaag bij Sporting Lokeren

Sporting Lokeren haalde Anton Saroka binnen als de man die de goals moet maken, maar de druk zal niet alleen op zijn schouders liggen. Vandaag komt er namelijk nog een spits aan op Daknam. (Lees meer)


Charleroi zoekt een doelman en kijkt daarvoor bij Gent, Club, Oostende en andere Belgische teams

Charleroi heeft een mooi lijstje bij de zoektocht naar een doelman

Nicolas Penneteau ligt er een tijdje uit en in Parfait Mandanda geloven ze bij Charleroi niet echt. Toch niet voor de rol van eerste doelman. Er wordt dus naarstig gezocht. (Lees meer)


Willian zou zich omwille van paspoortproblemen nog niet aangemeld hebben bij Chelsea

Het gonst al de hele transferperiode van de geruchten rond Willian. De Braziliaan keerde vooralsnog niet terug uit vakantie en dat wakkerde die geruchten alleen maar aan. (Lees meer)


OFFICIEEL: Traditieclub uit Eerste Amateur ging shoppen bij Waasland-Beveren

De Eerste Amateurliga is een aantrekkelijke bestemming voor heel wat jong talent uit de Jupiler Pro League. Eendracht Aalst haalde een middenvelder weg bij Waasland-Beveren. (Lees meer)


AA Gent verlaat piste van PEC Zwolle-verdediger Kingsley Ehizibue

Bekijk de huidige kern van AA Gent en het is duidelijk dat er gerust nog een verdediger bij mag. Voorzitter Ivan De Witte gaf vorige week aan dat de club 'in verregaande onderhandelingen' was met iemand, maar een transfer zal er niet van komen. (Lees meer)


Real Madrid gaat enkel voor Courtois en dus niet voor Willian of Hazard

In tegenstelling tot de vele geruchten is Real Madrid niet van plan om alle sterkhouders weg te plukken bij Chelsea. Slechts eentje is effectief op weg naar de Spaanse hoofdstad: Thibaut Courtois. (Lees meer)


Napoli blijft ondanks nakende deal met Dortmund geïnteresseerd in Axel Witsel

Als de Chinezen en de Duitsers een akkoord vinden, wordt Axel Witsel in de komende dagen voorgesteld bij Borussia Dortmund. Toch weerhoudt dat andere geïnteresseerden er niet van om aan zijn mouw te blijven trekken. (Lees meer)


Casht Dedryck Boyata met een zomertransfer in op de WK-hype?

De vakantie is voorbij en Dedryck Boyata heeft zich weer gemeld bij Celtic. De Schotse landskampioen doet er alles aan om hem langdurig vast te leggen, maar de kans bestaat zeker dat de Rode Duivel zijn WK-prestaties wil verzilveren. (Lees meer)


Anderlecht scout Roemeens toptalent, maar valt achterover door zijn immense transferprijs
Foto: © photonews

Roemeens toptalent Dennis Man blijkt onhaalbaar voor Anderlecht

Het kan niet altijd prijs zijn. RSC Anderlecht had een ruwe diamant op het oog en ging hem afgelopen weekend scouten in Roemenië, maar kwam van een kale reis terug. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties