Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08: Mignolet - Bacca - Milinkovic-Savic - Ochoa - Lapadula - Ospina - Teodorczyk - Dussenne

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08: Mignolet - Bacca - Milinkovic-Savic - Ochoa  - Lapadula - Ospina - Teodorczyk - Dussenne
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mignolet - Bacca - Milinkovic-Savic - Ochoa - Lapadula - Ospina - Teodorczyk - Dussenne

David Ospina (Arsenal) wordt de nieuwe doelman van Napoli

De transfersoap die nu al wekenlang bezig is, zit er bijna op. Napoli heeft zijn nieuwe doelman zo goed als beet, en neen, het is niet Guillermo Ochoa of Simon Mignolet. (Lees meer)


UPDATE: Teodorczyk verlaat Anderlecht definitief voor de Serie A
Foto: © photonews

Lukasz Teodorczyk trekt van Anderlecht naar Udinese

't Is gebeurd... Eindelijk, zal er gezucht worden op de bureaus in Neerpede. Ze zijn immers verlost van het zware loon van Lukasz Teodorczyk. De Pool legt momenteel medische testen af bij zijn nieuwe team. (Lees meer)


William Troost-Ekong trekt naar Udinese

In Italië sluit de transfermarkt vanavond om 20u en dus zijn heel wat clubs nog in de weer om toch nog wat versterkingen aan te trekken. (Lees meer)


Xian Emmers trekt naar Cremonese

Inter Milan stalde met Zinho Vanheusden al een jong Belgisch talent bij Standard en nu is het ook de beurt aan Xian Emmers om andere oorden op te zoeken. (Lees meer)


Bacca wisselt alweer van club

Vanavond om 20u sluit de Italiaanse transfermarkt definitief. Er is nog laat een wisselwerking op gang gekomen tussen AC Milan, Genoa en Villarreal. (Lees meer)


Noë Dussenne trekt naar Moeskroen

Voor Noë Dussenne werd het voorbije seizoen één om zo snel mogelijk te vergeten. Zijn rol bij AA Gent was die van zesde Belg op het wedstrijdblad. Bij zijn nieuwe, Belgische club, zal hij wellicht meer kansen krijgen. (Lees meer)


Milinkovic-Savic kan naar AC Milaan

Genk heeft al een paar wereldsterren zien passeren bij hen. Sergej Milinkovic-Savic is één van de meest geroemde middenvelders in Italië en staat nu misschien wel voor een nog grotere transfer. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties