Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08: Alderweireld - Alderweireld - Limbombe - Bailey - Milinkovic-Savic - Boyata - Berge - Denayer

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08: Alderweireld - Alderweireld - Limbombe - Bailey - Milinkovic-Savic - Boyata - Berge - Denayer
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Alderweireld - Alderweireld - Limbombe - Bailey - Milinkovic-Savic - Boyata - Berge - Denayer

AC Milan wil ex-Genkenaar binnenhalen

AC Milan heeft zijn zinnen gezet op Milinkovic-Savic. De club uit de Italiaanse modestad zou 120 miljoen euro veil hebben voor de ex-Genkenaar.


KAS Eupen haalt Iraniër Morteza Pouraliganji binnen

Eupen begon het seizoen met een 0 op 9 en slikte al dertien tegendoelpunten. Hoog tijd om daar wat aan te doen. (Lees meer)


"Pion die vele miljoenen moet opleveren spreekt zijn wens uit: "Het aanbod van Anderlecht is uniek"
Foto: © photonews

Bubacarr Sanneh wil absoluut naar Anderlecht

RSC Anderlecht wil Bubacarr Sanneh weghalen bij het Deense Midtjylland. Paars-wit deed al een bod van 6 miljoen euro, maar zijn huidige werkgever mikt op 8 miljoen euro. (Lees meer)


Bayern München is toch geen optie voor Alderweireld

Het gerucht dat Toby Alderweireld op het verlanglijstje van Bayern München staat, blijkt niet te kloppen. Christian Falk, chef voetbal van BILD en Bayern-watcher, beweert dat de Duitse landskampioen voldoende gewapend is om het vertrek van Boateng op te vangen. 


Bod van AS Roma op Leon Bailey (ex-Genk) volstaat niet

Volgens Italiaanse media heeft AS Roma een bod van 40 miljoen euro uitgebracht op Leon Bailey. Bayer Leverkusen vraagt echter minstens 50 miljoen euro.


OFFICIEEL: Straffe transfer in Ligue 1

Rémy Cabella verruilt Olympique Marseille definitief voor Saint-Etienne. Hij was vorig seizoen al één van de sterkhouders bij les Verts op uitleenbasis en kon vandaag na lange onderhandelingen zijn vast contract tot 2022 ondertekenen.


Antwerp FC haalt Omar Govea (Porto, ex-Moeskroen) op huurbasis mét aankoopoptie

Zoals aangekondigd is er vandaag een nieuwe zomeraanwinst neergestreken op de Bosuil. Niet zomaar iemand, want vorig seizoen maakte hij nog het mooie weer op Le Canonnier. (Lees meer)


Verjonging van Anderlecht eist zijn tol, overbodige verdediger op weg naar Turkije

Josué Sá (RSC Anderlecht) is op weg naar Turkse Kasimpasa

De nieuwe leiding bij RSC Anderlecht heeft resoluut voor de jeugd gekozen en dat betekent dat sommige andere spelers overbodig worden. Josué Sá is bijvoorbeeld op de uitweg. (Lees meer)


Duitse verdediger Thilo Kehrer (21) tekent bij PSG voor 37 miljoen euro

Het is geen geheim dat PSG niet kijkt op een miljoentje meer of minder en dat is vandaag nog maar eens duidelijk geworden. De Franse kampioen legt 37 miljoen euro neer voor een groot opkomend talent. (Lees meer)


Toby Alderweireld zou de Premier League kunnen verlaten

Met het verstrijken van de transferdeadline voor de Engelse markt, leek het erop dat Toby Alderweireld bij Tottenham Hotspur zou blijven. Maar nu komt er nog een ander gerucht op de proppen. (Lees meer)


AA Gent heeft zijn oog laten vallen op rechtsachter Peter Ankersen

De kern van AA Gent is redelijk groot, maar op één positie hebben ze amper wisselmogelijkheden: de rechtsachter. Daar speelt nu Thomas Foket en vorig seizoen deed Dylan Bronn het daar niet slecht, maar nu willen ze toch nog een echte concurrent aantrekken. (Lees meer)


Jason Denayer zou Dedryck Boyata kunnen vervangen bij Celtic

Hoe zou het intussen zijn met Dedryck Boyata en zijn transferitis? Vrij goed blijkbaar, want Celtic zou dan toch overstag gaan en hem zijn transfer gunnen. Ze hebben immers een vervanger op het oog. En dat is ook een landgenoot. (Lees meer)


Anderlecht zou een bod van 6 miljoen euro neergelegd hebben voor Bubacarr Sanneh

Anderlecht wil er nog een verdediger bij en weet exact wie het wil: Bubacarr Sanneh. De 23-jarige Gambiaanse verdediger wil ook weg, maar zijn club Midtjylland doet bijzonder moeilijk, ondanks een miljoenenbod van paars-wit. (Lees meer)


Anthony Limbombe heeft het zichzelf moeilijk gemaakt voor een transfer

Anthony Limbombe is nog steeds niet weg bij Club Brugge, ondanks dat hij al een persoonlijk akkoord met het Franse FC Nantes zou hebben. Het probleem ligt echter bij hemzelf, want Club zou weinig overhouden aan de transfer. (Lees meer)


Spaanse club blijft aandringen bij Genk en ze hebben net 30 miljoen geïncasseerd
Foto: © photonews

Sevilla zou nog willen aandringen voor Sander Berge (Genk)

Genk wil zijn gouden driehoek bij elkaar houden, maar weet dat het moeilijk zal worden. Het Spaanse Sevilla wil hen immers nog beroven van hun verdedigende middenvelder. (Lees meer)


Lukasz Teodorczyk staat hoog op het verlanglijstje van Udinese, maar financieel nog geen akkoord

Anderlecht hoopt de volgende dagen duidelijkheid te krijgen over het dossier Teodorczyk. De Poolse aanvaller moet nog vertrekken, maar voorlopig is er nog geen akkoord. Al hopen ze wel dat Udinese nog met een beter voorstel komt aandraven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties