Anderlecht wil 6 miljoen neerleggen, maar nog is het niet genoeg

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Anderlecht wil 6 miljoen neerleggen, maar nog is het niet genoeg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht wil er nog een verdediger bij en weet exact wie het wil: Bubacarr Sanneh. De 23-jarige Gambiaanse verdediger wil ook weg, maar zijn club Midtjylland doet bijzonder moeilijk, ondanks een miljoenenbod van paars-wit.

De Deense club zwaait met andere aanbiedingen voor zijn sterke verdediger en weigerde reeds een bod van zes miljoen euro van Anderlecht, weet HLN. De club zou zowaar meer dan acht miljoen euro willen, maar Anderlecht wordt geholpen door de houding van Sanneh zelf. Die wil naar paars-wit en laat dat ook duidelijk weten.

"Ik respecteer mijn contract, maar men moet begrijpen dat dit voor mij een unieke mogelijkheid is. Ik wil absoluut vertrekken. Dat heb ik Midtjylland dan ook verteld. En dat doe ik nu ook via de media. Zo is er duidelijkheid over mijn standpunt", liet hij weten. 

Aangezien Hein Vanhaezebrouck met drie centrale verdedigers speelt, moet er nog iets bij. Sa en Kara mogen immers vertrekken. De voorbije weken moest Appiah centraal depaneren, maar dat is niet de bedoeling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties