Deze Belgen zitten zonder contract, kansen voor heel wat teams?
Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 7 reacties

Ons elftal van de Belgen zonder contract

Deze Belgen zitten zonder contract, kansen voor heel wat teams?

De transferperiode zit erop en dus kunnen enkel nog spelers zonder contract aangetrokken worden door de Belgische clubs. Wij gingen eens kijken welk elftal je daarmee op de been kan brengen.

Doel

Merveille Goblet kennen we als de doelman die met Waasland-Beveren op bezoek bij Zulte Waregem maar liefst acht goals slikte en zo het einde van Sven Vermant als coach bij de Waaslanders inleidde.

Verdediging

In de driemansverdediging vinden we Laurens Paulussen (ex-KV Mechelen), Koen Weuts (ex-Lierse) en Grégoire Neels (ex-Union) terug. Het is een verdediging met toch wat ervaring. Iets hoger, op de flanken vinden we voormalige Anderlechtspelers als Andy Kawaya en Anthony Vanden Borre terug.

Middenveld

Evariste Ngolok die bij Westerlo, OHL en Lokeren speelde zorgt voor ervaring op het middenveld, net als Christian Brüls. Ook Geoffrey Mujangi Bia is nog steeds een bekende naam.

Aanval

Met Tom De Sutter en Nathan Kabasele vinden we opnieuw enkele voormalige spelers van Anderlecht terug. Ook zij moeten nog steeds hopen dat een club hen zal oppikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties