Mourinho op de wip, clubicoon noemt rivaal en zowaar zichzelf als nieuwe coach van Man Utd

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Mourinho op de wip, clubicoon noemt rivaal en zowaar zichzelf als nieuwe coach van Man Utd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United beleeft geen al te overtuigende start in de Premier League. Het is zelfs al zover gekomen dat de positie van coach José Mourinho ter discussie staat en clubicoon Eric Cantona heeft mogelijke opvolgers in gedachten.

"Hoe dan ook: United is een grote club en dat zal het altijd blijven", begint hij in The Daily Mail. "Maar de manier waarop Man United momenteel speelt? Niet goed. Mourinho heeft een goede personaliteit, maar past niet bij de club. De fans appreciëren het spel niet. Er is geen plezier, geen creativiteit. 

Guardiola of... Cantona zelf

Cantona heeft zowaar veel meer sympathie voor de rivaal. "Guardiola is magische dingen aan het doen bij Manchester City. Hij is eigenlijk de enige die Man United mag coachen." Maar dat is niet alles...

"Naast mezelf, uiteraard", verrast de oud-speler van United. "Ik zou het leuk vinden om hier oefenmeester te worden. Mochten ze me bellen, dan twijfel ik geen seconde. En dan zou er nog eens creatief voetbal op Old Trafford gespeeld worden. En dat is wat de fans willen: creatief voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties