Extra zorgen voor Vanhaezebrouck: opnieuw verdediger in de lappenmand
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 12 reacties

James Lawrence is geblesseerd bij Anderlecht en kan niet spelen tegen Genk

Extra zorgen voor Vanhaezebrouck: opnieuw verdediger in de lappenmand
Foto: © photonews

't Is alsof de duivel er mee gemoeid is bij Anderlecht. De Brusselaars zien telkens spelers uitvallen op posities waar er al schaarste is door andere kwetsuren. Voor de match tegen Genk kreeg Hein Vanhaezebrouck nog slecht nieuws.

Bornauw sukkelt nog steeds met zijn enkel en kan niet spelen tegen Genk. De vervanger die tegen Antwerp voor de internationale break zijn plaats innam, zal ook niet mee naar Limburg trekken. Nieuwkomer James Lawrence liep op training een lichte hersenschudding op tijdens een kopduel en is minstens een paar dagen out.

Links en centraal in de verdediging een probleem

Ook op links komt er nog niemand terug. Cobbaut heeft nog een drietal weken nodig. Saief trainde wel al mee, maar Genk komt nog te vroeg. En Amuzu is ook nog steeds out. Daardoor blijft Bakkali zo goed als zeker staan.

Bubacarr Sanneh zal ook in de ploeg komen door een gebrek aan verdedigers, want Vranjes is nog steeds geschorst. De verdediging zou dan kunnen bestaan uit Najar, Sanneh en Milic. Trebel trainde mee, maar het is nog steeds afwachten of hij helemaal fit geraakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties