Club-speler blaakt van ambitie én zelfvertrouwen bij aankomst bij Oranje: "Niet meer dan normaal"

Club-speler blaakt van ambitie én zelfvertrouwen bij aankomst bij Oranje: "Niet meer dan normaal"
Foto: © photonews

Arnaut Groeneveld kan je niet betichten van een gebrek aan zelfvertrouwen. De winger van Club Brugge, beter bekend als Danjuma, straalde dat ook uit in zijn eerste interview bij het A-elftal van Oranje.

Danjuma maakte razendsnel de stap van de Eerste Divisie via Club Brugge naar het eerste van Nederland. "Mijn geheim? Ik heb niet echt een geheim. Zelfvertrouwen en m'n stinkende best doen, dat is het denk ik. Ik ben blij met het resultaat", aldus de winger bij de Nederlandse nationale ploeg.

Het gaat wel heel snel voor hem. "Ik sta er zelf niet echt bij stil. Het is voor mij niet meer dan normaal eigenlijk, als kind wil je hier toch geraken. De zenuwen? Dat gaat wel, ik zoek altijd nieuwe uitdagingen. Ik kom hier natuurlijk voor meer dan één keer, ik wil geen eendagsvlieg zijn."

Babbelen met Ruud, Denswil en Amrabat

Hij had het bij Club er met zijn ploegmakkers over. "Uiteraard, niet alleen met Ruud Vormer, maar ook met Stefano Denswil en Amrabat, de Nederlanders, zeg maar. Jammer genoeg kon Ruud er niet bij zijn met een probleempje aan de lies. Het is voor mij een hele grote eer om hier te zijn."

Bekijk hieronder het interview. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties