Reactie Vreven neemt één van zijn sterkhouders zwaar op de korrel: "Wie is hij om play-off 2 als minderwaardig te zien?"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 24 reacties
Vreven neemt één van zijn sterkhouders zwaar op de korrel: "Wie is hij om play-off 2 als minderwaardig te zien?"
Foto: © photonews

Er gaat er eentje een peer stoven bij Beerschot Wilrijk. Denys Prychynenko werd in de eerste helft al vervangen door een kwade Stijn Vreven. "Ja, dat was absoluut een signaal. Naar hem en naar de rest van de ploeg."

Vreven gunde Prychynenko geen blik bij zijn vervanging. En niet enkel omdat hij in de fout ging bij de 1-1. "Als prof moet je altijd klaar zijn om een wedstrijd te spelen. Wie zijn wij, wie is hij, om play-off 2 als minderwaardig te zien? Als je dan ziet hoe hij aan die wedstrijd begint. Vanaf minuut 1 zat hij er met zijn hart niet in", benadrukte Vreven.

Ook de rest van zijn spelers moesten dat begrijpen. "Kijk, wij willen absoluut naar 1A. Dan speel je in een één week misschien tegen Anderlecht, Genk en Standard... Maar dan moet je wel tonen dat je daar klaar voor bent."

Want het verschil was klein met KV Oostende. "Minimalistisch", noemde Vreven het. "De kansen afwerken wanneer ze komen, geen fouten maken achteraan... Die kans van Tissoudali had altijd een 100 procent kans moeten zijn of de verdediger had rood moeten krijgen. Dat zijn de verschillen tussen 1A en 1B."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties