Malinovksyi krijgt steun uit onverwachte hoek: "Geen enkel vermoeden dat het met opzet was"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 67 reacties
Malinovksyi krijgt steun uit onverwachte hoek: "Geen enkel vermoeden dat het met opzet was"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er hangt Ruslan Malinovskyi een schorsing van zeven speeldagen boven het hoofd, maar hij krijgt nu steun uit wel heel onverwachte hoek.

De Oekraïner kreeg tegen Gent diep in de blessuretijd een rode kaart. Hij plantte al dan niet bewust zijn studs in het gezicht van Birger Verstraete . De bondsprocureur wil hem zeven wedstrijden schorsen. Nu krijgt hij via Twitter steun van niemand minder dan Verstraete zelf.

Na een dankwoordje voor de steunbetuigingen gaf Verstraete mee dat hij dinsdag al opnieuw meetrainde met de groep en dat de schade al bij al nog goed meevalt. Daarna schrijft hij ook nog: “Heb de beelden na de wedstrijd ook bekeken, maar heb geen enkel vermoeden dat het met opzet was, eerder een ongelukkige botsing.”

De verdediging van Malinovksyi zal deze verklaring vrijdag ongetwijfeld aangrijpen om de schorsing van hun nieuwe nummer tien terug te dringen of zelfs helemaal kwijt te laten schelden.

In ons ‘debat van de week’ kunnen jullie nog steeds laten weten wat jullie van het schorsingsvoorstel voor Malinovskyi vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties