(Snelle) exit Rutten bij RSC Anderlecht? Michael Verschueren komt met duidelijkheid

Redactie
| 6 reacties
(Snelle) exit Rutten bij RSC Anderlecht? Michael Verschueren komt met duidelijkheid
Foto: © photonews

Het was een moeilijke week voor alles wat paars-wit ademt. De gestaakte wedstrijd op Sclessin was de absolute bodem van een nu al erg moeilijk seizoen. Wat met coach Fred Rutten?

Al vaak werden geruchten gelanceerd over de oefenmeester van RSC Anderlecht, al zou hij slechts een tussenpaus zijn in afwachting van Hjulmand - die al gespot werd in Brussel. 

Mogelijk zou hij dit seizoen zelfs nog vervangen worden, want na de blamage op Standard was daar al sprake van. De supporters gaven ook al aan dat ze mogelijk ook volgende week actie zullen voeren.

Krediet

Maar of het einde van Rutten nabij is? Michael Verschueren is bij Sporza alvast duidelijk: "Fred is hier van 7 uur 's ochtends tot 20u 's avonds. We moeten hem krediet geven. Hij kan doen wat hij wil, maar het ligt uiteindelijk ook aan de spelers."

Vooral de spelers moeten het ontgelden, ook bij Verschueren: "De spelers moeten nu echt hun truitje natmaken Ik verwacht nu een reactie van de spelers. Ze moeten beseffen dat ze voor Anderlecht aan het voetballen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties