Nog meer pech voor Anderlecht, einde seizoen voor aanvaller
Redactie
| 8 reacties

Nog meer pech voor Anderlecht, einde seizoen voor Bakkali

Nog meer pech voor Anderlecht, einde seizoen voor aanvaller

Anderlecht moet de kelk tot op de bodem ledigen. Na de zwakke prestaties en de onlusten met de supporters is er nu slecht nieuws van een van de creatieve spelers.

Voor Zakaria Bakkali zit het seizoen 2018/2019 er namelijk definitief op. De 23-jarige vleugelspeler zal in PO1 niet meer dan 6 minuten hebben gespeeld.

Terwijl paars-wit nog steeds wacht op de terugkeer van Nany Dimata, moet de jonge Belg verstek geven voor de resterende zes wedstrijden. Geplaagd door een knieblessure zal de vleugelspeler een rustperiode in acht nemen om een operatie te vermijden, zo laat Sporting Anderlecht weten.

De terugkeer van Zakaria Bakkali naar België is tot nu toe verre van succesvol gebleken. Het voormalige PSV-talent moest hier zijn beste vorm terugvinden, maar hij heeft zijn plaats in het team van Vanhaezebrouck nooit kunnen afdwingen. 

Onder Fred Rutten kwamen er nieuwe kansen. De speler, die ooit een veelbelovende carrière als Rode Duivel tegemoet leek te gaan, kon zijn team niet uit de crisis helpen. In totaal stond hij dit seizoen 22 keer tussen de lijnen, goed voor 3 goals en 2 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties