"Pas als we in Genk toekomen zal ik het beseffen" & "Niet uit ons lood laten slaan": nog meer reacties uit het Genk-kamp

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Anderlecht
| 1 reacties
"Pas als we in Genk toekomen zal ik het beseffen" & "Niet uit ons lood laten slaan": nog meer reacties uit het Genk-kamp

De vierde landstitel voor Racing Genk is een feit en niemand kan zeggen dat deze niet verdiend was. Het feestje werd meteen na het laatste fluitsignaal ingezet en duurde nog wel even voort. Voor bijna iedereen was het ook de eerste titel.

"Ik ben trots op het team", aldus een uitbundige Samatta. "Echt op heel het team. Ook op zij die niet zo vaak hebben gespeeld. Zij deden altijd hun stinkende best op training en het is door hen dat we zo goed zijn."

De spelers van Genk sijpelden met mondjesmaat door de mixed zone. Uiteraard hadden ze wel iets beter te doen. Bryan Heynen had zelfs al bijna geen stem meer toen hij ons te woord stond.

We hebben ons niet uit ons lood laten slaan

"Het gaat pas tot ons doordringen als we straks in Genk arriveren en alle supporters ons staan op te wachten", zei de Bryan Heynen. Het jeugdproduct van de Limburgers besefte nog niet ten volle wat er allemaal gebeurd was.

De aanvoerder van de kersverse landskampioen had ook nog iets te zeggen. "Wat een parcours hebben we dit jaar afgelegd! Zowel in de Europa League als in de competitie. We hebben ons niet uit ons lood laten slaan. Dit is gewoon de kers op de taart", aldus Trossard. Ook hij moest toegeven dat het nog niet helemaal tot hem was doorgedrongen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties