OFFICIEEL: Eupen heeft prijs

Redactie
OFFICIEEL: Eupen heeft prijs
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Rossi - Weiler - Butez - Vanheusden - De Jong - Babel - Vermijl - Musona

OFFICIEEL: Eupen heeft prijs

KAS Eupen heeft met Flavio Ciampichetti een nieuwe aanvaller weten te contracteren. De 31-jarige aanvaller komt op huurbasis naar de Kehrweg, met een aankoopoptie. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

OFFICIEEL: Standard heeft absolute toptransfer te strikken

Standard roerde zich deze zomer al meermaals op de transfermarkt, maar heeft nu ook een absolute toptransfer weten te regelen. (Lees meer)


Toptarget dan toch nog niet binnen? Genk moet plots rekening houden met ... Barcelona
Foto: © photonews

Toptarget dan toch nog niet binnen? Genk moet plots rekening houden met ... Barcelona

De voorbije weken was het erg warm in een transferdossier van een spelmaker, nu lijkt de knoop stilaan doorgehakt. Al is er plots heel veel concurrentie. (Lees meer)


'Done deal: Sint-Truiden kaapt Thibault De Smet weg bij AA Gent'

Bij Sint-Truiden is het voorlopig nog erg kalmpjes op de transfermarkt. Met Troonbeeckx plukten ze al een aanvaller weg uit de amateurreeksen, maar voor grote namen blijven de fans wat op hun honger zitten. (Lees meer)


Bogarde langer bij Ajax

Winston Bogarde heeft zijn contract bij Ajax met twee seizoenen verlengd. Dat hebben de Amsterdammers geofficialiseerd. 


Belgische verdediger op definitieve basis naar MVV

Marnick Vermijl speelde het afgelopen seizoen op uitleenbasis bij MVV Maastricht in de Nederlandse tweede klasse. Hij lag onder contract bij het Engelse Preston North End, maar donderdag tekende hij een eenjarig contract bij MVV, met optie op een extra jaar.


Embolo verlaat Schalke voor Mönchengladbach

Zwitsers international Breel Embolo verlaat Schalke 04 voor Borussia Mönchengladbach. Hij zou zo'n elf miljoen euro hebben gekost. Hij tekende een contract tot 2023.


Daniele De Rossi gaat transfer maken

Daniele De Rossi zou AS Roma wel eens kunnen verlaten voor een avontuur bij Fiorentina. Dat staat alvast te lezen in de Italiaanse pers.


Casteels verwelkomt nieuwe ploegmaat bij Wolfsburg

Xaver Schlager maakt de overstap van RB Salzburg naar Wolfsburg voor zo'n 12 miljoen euro. De Oostenrijkse middenvelder tekende een vierjarig contract. Enkele maanden geleden was hij nog trefzeker tegen Club Brugge in de Europa League.


PSV tast héél diep in de buidel voor Bruma

12 miljoen euro, dat is het forse bedrag dat PSV op tafel legt voor Bruma van RB Leipzig. De Portugese winger wordt zo de op een na duurste aankoop ooit van de 'Lampenclub'. Alleen Kezman kostte nóg meer.


Ochoa liet een Mexicaans aanbod schieten en wil naar Spanje
Foto: © photonews

Guillermo Ochoa weigerde een aanbieding van Atlas FC

Guillermo Ochoa wil deze zomer vertrekken bij Standard. De Mexicaan kan op heel wat interesse rekenen. (Lees meer)


Junior Pius is de eerste versterking van Antwerp deze zomer

Antwerp heeft, de contractverlenging van Mbokani even buiten beschouwing gelaten, haar eerste zomertransfer te pakken. Junior Pius is een linksvoetige, 23-jarige centrale verdediger. (Lees meer)


Pablo Sarabia en Ander Herrera staan op het punt om een contract te tekenen bij PSG

PSG zou weldra de komst van twee Spaanse middenvelders aankondigen. Beide heren zijn alvast geslaagd voor hun medische testen. (Lees meer)


Babel staat voor ophefmakende transfer

Ryan Babel staat op het punt om een driejarig contract bij Galatasaray te tekenen. Niets mis mee zou je denken, ware het niet dat de Nederlander tot januari dit jaar nog voor Besiktas speelde, de grote rivaal uit Istanbul.


Sevilla FC heeft zich bij PSV gemeld voor Luuk de Jong

Luuk de Jong staat op het punt om zijn droomtransfer te realiseren. Sevilla FC heeft zich bij PSV Eindhoven gemeld voor de aanvaller. (Lees meer)


'Club Brugge heeft akkoord met target, maar Belgische eersteklasser blijft been stijfhouden'

Club Brugge heeft een akkoord met Jean Butez, maar Royal Excel Mouscron doet moeilijk

Club Brugge aast al langer op Jean Butez. De doelman van Royal Excel Mouscron moet op Jan Breydel de concurrentie aangaan met Ethan Horvath. De Henegouwers doen echter (nog steeds) moeilijk. (Lees meer)


Knowledge Musona over zijn toekomst bij Anderlecht na de Afrika Cup

Knowledge Musona is op dit moment met Zimbabwe aanwezig op de Afrika Cup. De international kende een moeilijk seizoen en sprak ondertussen ook over zijn toekomst in België. (Lees meer)


18-jarige middenvelder is tweede aanwinst van Westerlo

Kader Keita is na Igor Vetokele de volgende zomeraankoop van VC Westerlo. De 18-jarige middenvelder tekende een driejarig contract bij de Kemphanen. Keita komt over van Lille B.


René Weiler geeft wat informatie over Stephen Odey, de nieuwe spits van Racing Genk

Stephen Odey is een Nigeriaanse spits van 21 jaar, die twee jaar voor Zürich speelde en wordt overgenomen door Racing Genk. René Weiler, ex-Anderlecht en nu trainer bij Luzern, kent de aanvaller uit de Zwitserse competitie en stelt hem voor. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties