Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07: Depoitre - De Pauw - Vanzeir - Peeters - De Ligt - Schmidt - Fernandez - Kayembe

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07: Depoitre - De Pauw - Vanzeir - Peeters - De Ligt - Schmidt - Fernandez - Kayembe
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depoitre - De Pauw - Vanzeir - Peeters - De Ligt - Schmidt - Fernandez - Kayembe

Waasland-Beveren gaat Aboubakary Koita transfervrij overnemen van AA Gent

Waasland-Beveren heeft een nieuwe aanvaller beet. De club haalt Aboubakary Koita transfervrij binnen. Die zijn contract bij AA Gent was net afgelopen. (Lees meer)


Belgische doelvrouw verlaat Anderlecht voor Spaans avontuur

Bij RSC Anderlecht verlengden vele sterkhouders hun contract, maar er zijn er ook enkelen die andere oorden opzoeken. Zo ook Ines Fernandez. (Lees meer)


Sporting Charleroi neemt Modou Diagne over van AS Nancy

Het heeft zijn tijd geduurd vooraleer Sporting Charleroi zich roert op de transfermarkt. De topprioriteit was een rechtsvoetige centrale verdediger. Die hebben ze nu gevonden in de Ligue 2. (Lees meer)


Nkunku verlaat PSG en trekt naar de Bundesliga

Chrisopher Nkunku, een 21-jarig Frans talent, tekende vandaag een vijfjarig contract bij RB Leipzig. De sterke middenvelder verlaat PSG, waarvoor hij dit seizoen vier keer tot scoren kwam in 22 wedstrijden. Met de transfer is een bedrag van 13 miljoen euro gemoeid.


Moeskroen haalt Rafal Pietrzak transfervrij binnen

Moeskroen heeft donderdag een zesde zomertransfer aangekondigd. De Pool Rafal Pietrzak komt transfervrij naar de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Eric Ocansey ruilt Eupen voor KV Kortrijk

Eric Ocansey trekt na vier jaar de deur achter zich dicht bij Eupen. De flankaanvaller blijft wel actief in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Eupen haalt Carlos Embalo weg bij US Palermo

Eupen heeft in een persbericht een zevende zomertransfer aangekondigd. Carlos Embalo komt over van US Palermo. (Lees meer)


Sampdoria wil Trezeguet voor tien miljoen euro weghalen bij Kasimpasa

Mahmoud 'Trezeguet' Hassan streek in de zomer van 2015 neer bij Anderlecht. Paars-wit betaalde 2,2 miljoen euro voor hem, maar hij kon zich nooit echt doorzetten. (Lees meer)


Daouda Peeters gaat volgend jaar voor de beloften van Juventus voetballen

De twintigjarige Daouda Peeters gaat volgend jaar voor de U23 van Juventus voetballen in de Serie C. Peeters speelde in het verleden onder meer voor Club Brugge en Lierse. (Lees meer)


KV Mechelen wil Edo Kayembe huren van Anderlecht

Eén week voor de start van de competitie schiet KV Mechelen in actie op de transfermarkt. Voorlopig lijkt het vooral spelers te willen huren. (Lees meer)


Daniel Schmidt is officieel van Sint-Truiden

Het was al duidelijk van begin juli, maar is nu ook officieel. Daniel Schmidt is een kanarie. (Lees meer)


🎥 OFFICIEEL: de Ligt trekt naar Juventus, Ajax zwaait hem uit met knap filmpje
Foto: © photonews

Juventus betaalt 75 miljoen euro voor Matthijs de Ligt

De kogel is door de kerk. Matthijs de Ligt ruilt Ajax deze zomer voor Juventus. (Lees meer)


Laurent Depoitre kan in Engeland blijven, maar er is ook interesse uit België, Turkije én de VS

Laurent Depoitre vertrekt deze zomer transfervrij bij Huddersfield. Aan interesse is er alvast geen gebrek. (Lees meer)


Dante Vanzeir (Racing Genk) is op weg naar KV Mechelen

Door de onzekerheid over het volgende seizoen, toonde KV Mechelen zich nog niet erg actief op de transfermarkt. Nu het BAS een definitieve uitspraak heeft gedaan, schiet Malinwa in actie. (Lees meer)


Rizespor wil zowel Antonio Milic als Nil De Pauw naar Turkije halen

Het Turkse Rizespor heeft de weg naar België gevonden. De nummer elf van vorig seizoen wil zowel bij Anderlecht als bij Zulte Waregem een speler weghalen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties