Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07: Nainggolan - Bateau - Mardochee Nzita - Sandler - Bruce - Trippier - De Wolf

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07: Nainggolan - Bateau - Mardochee Nzita - Sandler - Bruce - Trippier - De Wolf
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Sheldon Bateau speelt opnieuw voor KV Mechelen

Sheldon Bateau voetbalt opnieuw bij KV Mechelen. De verdediger neemt nog afscheid van zijn huidige ploegmaats en sluit eind juli aan bij de troepen van Wouter Vrancken. (Lees meer)


Kieran Trippier ruilt Tottenham Hotspur voor Atlético Madrid

Kieran Trippier gaat de komende seizoenen de kleuren van Atlético Madrid verdedigen. De Spaanse grootmacht kondigde vanavond de komst van de Engelse international aan. (Lees meer)


Ortwin De Wolf verlaat Sporting Lokeren voor KAS Eupen

Ortwin De Wolf gaat zijn carrière voortzetten bij KAS Eupen. De beloftevolle doelman moet er Hendrik Van Crombrugge vervangen. Al is laatstgenoemde nog niet vertrokken. (Lees meer)


'Een héél opmerkelijke ploeg meldt zich bij Inter voor Nainggolan en... onze landgenoot ziet het zitten'
Foto: © photonews

Cagliari Calcio wil Radja Nainggolan weghalen bij Internationale FC

Radja Nainggolan moet vertrekken bij Internazionale FC. Enkele Chinese clubs informeerden al naar de voorwaarden van de voormalige Rode Duivel, maar een héél opmerkelijke piste draagt momenteel zijn voorkeur weg. (Lees meer)


OFFICIEEL: Nzita verlaat Anderlecht voor Perugia

Hoewel Anderlecht heel wat jonge talenten een kans geeft tijdens de voorbereiding kan het niet al zijn jeugdspelers houden. Rob Nizet vertrok al naar Norwich City en nu ziet het nog een jonge speler vertrekken. (Lees meer)


Steve Bruce volgt Rafael Benitez op bij Newcastle United

Eind vorige maand verliet Rafael Benitez Newcastle United voor een Chinees avontuur. Newcastle stond voor de moeilijke opdracht om zijn Spaanse succescoach te vervangen en denkt die nu gevonden te hebben. (Lees meer)


Philippe Sandler gaat aan de slag bij RSC Anderlecht

De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar is nu wel rond. Philippe Sandler zal komend seizoen uitkomen voor RSC Anderlecht. (Lees meer)


Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties