'Een héél opmerkelijke ploeg meldt zich bij Inter voor Nainggolan en... onze landgenoot ziet het zitten'
Redactie
| 2 reacties

Cagliari Calcio wil Radja Nainggolan weghalen bij Internationale FC

'Een héél opmerkelijke ploeg meldt zich bij Inter voor Nainggolan en... onze landgenoot ziet het zitten'
Foto: © photonews

Radja Nainggolan moet vertrekken bij Internazionale FC. Enkele Chinese clubs informeerden al naar de voorwaarden van de voormalige Rode Duivel, maar een héél opmerkelijke piste draagt momenteel zijn voorkeur weg.

Radja Nainggolan moet plaatsmaken bij Internazionale FC. De middenvelder past niet alleen niet in de plannen van Antonio Conte, maar hij moet er ook voor zorgen dat Inter niet in de problemen komt met de Financial Fair Play. 

China lonkt? Nee, toch niet. Il Ninja heeft een verhuis naar Azië wel overwogen, maar de ziekte van zijn vrouw zorgt ervoor dat hij liever in Italië blijft. En volgens Tuttosport heeft er zich een oude bekende gemeld. 

Cagliaro Calcio wil Nainggolan terughalen. De middenvelder was tussen 2010 en 2014 actief bij het nummer vijftien uit de Serie A. Al is het natuurlijk nog maar de vraag of Cagliari in staat is om onze landgenoot te betalen. 

Geen huur, 38 miljoen euro

Nainggolan maakt er dan wel geen probleem van om in te leveren op zijn salaris, maar Inter zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Een huur is geen optie voor de Nerazzurri, die om bovengenoemde reden hun investering van 38 miljoen euro willen terugzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties