Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08: Mignolet - Nainggolan - Ochoa - Sylla - Roofe - Vanlerberghe - Benavente - Maguire

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08: Mignolet - Nainggolan - Ochoa  - Sylla - Roofe - Vanlerberghe - Benavente - Maguire
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 21/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mignolet - Nainggolan - Ochoa - Sylla - Roofe - Vanlerberghe - Benavente - Maguire

Radja Nainggolan is opnieuw een speler van Cagliari Calcio

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Radja Nainggolan is nu ook officieel weg bij Inter. De middenvelder keert terug naar de ploeg waar het voor hem allemaal begon in Italië (Lees meer)


Harry Maguire kan zich een speler van Manchester United noemen

Manchester United zou deze zomer nog heel wat geld uitgeven en heeft dat bij deze nu ook gedaan. De Engelse club legt een gigantisch bedrag neer voor de centrale verdediger Harry Maguire. (Lees meer)


Jordi Vanlerberghe staat op het punt om terug te keren bij KV Mechelen

Met de commotie van de voorbije weken duurde het bij KV Mechelen wat langer tot het aan zijn transferdossiers kon beginnen. Het zou nu op het punt staan om een ex-publiekslieveling terug te halen. (Lees meer)


UPDATE: Simon Mignolet legt nu ook zijn medische tests af

Simon Mignolet tekent voor vijf seizoenen bij Club Brugge

Heel straf! Simon Mignolet tekent een contract voor vijf seizoenen bij Club Brugge. Mignolet verlaat Liverpool, waar hij al enkele jaren tevreden moest zijn met een rol als bankzitter. (Lees meer)


Kemar Roofe zal de nieuwste aanwinst van Anderlecht worden

Door de blessure van Dimata en het vertrek van Santini is Anderlecht wanhopig op zoek naar een diepe spits. Die heeft het nu gevonden in de Engelse tweede klasse. (Lees meer)


Guillermo Ochoa (Standard) kan terugkeren naar Mexico

Guillermo Ochoa heeft wat blessureproblemen, maar de vraag is of Michel Preud'homme hem anders wel zou selecteren. De Mexicaanse doelman wil weg en heeft een dispuut met Standard over de lichting van de optie in zijn contract. Er is intussen ook interesse in hem. (Lees meer)


Idrissa Sylla is op weg naar KV Oostende

KV Oostende zag Sindrit Guri twee keer scoren tegen Cercle Brugge. Maar de grote Albanees is ook de enige optie in de spits. "We hebben meer aanvallers nodig", gaf hij zaterdag zelf nog toe. Wel, hij wordt op zijn wenken bediend. (Lees meer)


Antwerp blijft op Cristian Benavente azen

Antwerp wil nog voetballend vermogen aan de kern toevoegen. In die optiek is Cristian Benavente nog steeds een mogelijkheid. De 25-jarige Paraguyaan zit in de pijplijn, al moet er wel nog een akkoord gevonden worden over de voorwaarden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties