Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Rooney - Naessens - Ochoa - Miyoshi - Koscielny - Bornauw - Bornauw - Fiolić

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Rooney - Naessens - Ochoa  - Miyoshi - Koscielny - Bornauw - Bornauw - Fiolić
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 15/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Rooney - Naessens - Ochoa - Miyoshi - Koscielny - Bornauw - Bornauw - Fiolić

Guillermo Ochoa verlaat Standard voor het Mexicaanse América

Na een bijzonder drukke transferzomer bij Standard moeten er nog enkele spelers vertrekken. Een van de sterkhouders van de voorbije seizoenen staat nu erg dicht bij de uitgang. (Lees meer)


Babacar Gueye staat dicht bij een akkoord met KV Kortrijk

KV Kortrijk hield zich tot nu toe nog gedeisd op de transfermarkt, maar daar lijkt zo stilaan verandering in te komen. (Lees meer)


Jens Naessens tekent een contract voor één seizoen bij KSV Roeselare

KVC Westerlo is met ambitie begonnen aan zijn nieuw seizoen in 1B. Jens Naessens, nochtans goed bij schot vorig seizoen, werd daarom in de etalage geplaatst bij de Kemphanen. De West-Vlaming heeft nu een nieuwe uitdaging te pakken. (Lees meer)


Lucas Silva Melo is op weg naar KV Kortrijk

KV Kortrijk staat op het punt om de Braziliaanse centrale verdediger Tuta binnen te halen. Hij speelt momenteel voor Eintracht Frankfurt. (Lees meer)


Abdoul Karim Danté trekt naar Excelsior Virton

Na het vertrek van Sebastiaan Bornauw nam Anderlecht dinsdag ook afscheid van een tweede verdediger. Abdoul Karim Danté trekt namelijk naar Excelsior Virton. (Lees meer)


Laurent Koscielny ruilt Arsenal voor Bordeaux

Laurent Koscielny ruilt Arsenal voor Bordeaux. De Fransen leggen daar vijf miljoen euro voor op tafel. (Lees meer)


Standard leent Natanaël Frenoy uit aan MVV Maastricht

Standard heeft Natanaël Frenoy tot het einde van het seizoen uitgeleend aan MVV Maastricht. De Nederlandse tweedeklasser wist geen aankoopoptie te bedingen. (Lees meer)


Wayne Rooney wordt speler-trainer bij Derby County

Wayne Rooney speelt sinds vorige zomer in de MLS. Hij komt er uit voor D.C. United, maar zou er nu wel eens kunnen vertrekken. (Lees meer)


Sebastiaan Bornauw verlaat Anderlecht en trekt naar FC Köln

De transfer van Sebastiaan Bornauw is helemaal rond. De centrale verdediger trekt naar het Duitse FC Köln. (Lees meer)


Lokeren leent José Cevallos uit aan het Portugese Portimonense

Lokeren begon aan de competitie in 1B met een nederlaag op het veld van Beerschot. Voor één basispion was het zijn laatste wedstrijd voor Lokeren. (Lees meer)


BREAKING: 'Bornauw is in Keulen om transfer naar de Bundesliga af te ronden'
Foto: © photonews

Sebastiaan Bornauw staat op het punt om RSC Anderlecht te verlaten

Er is een toch bijzonder opvallende transfer in de maak. De jonge centrale verdediger Sebastiaan Bornauw staat namelijk op het punt om RSC Anderlecht te verlaten. (Lees meer)


Volgens Japanse media wil Antwerp Koji Miyoshi binnenhalen

Antwerp wil in de maand augustus nog enkele versterkingen binnenhalen. De naam van Cristian Benavente is al enkele keren gevallen, maar mogelijk stelt Antwerp snel een Japanse middenvelder voor. (Lees meer)


Ivan Fiolic speelt komend seizoen bij AEK Larnaca

Bij Racing Genk mogen er nog wel wat spelers vertrekken tijdens de zomer. Een jong talent dat niet in de plannen van Felice Mazzu past, gaat dit seizoen in Cyprus aan de slag. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties