Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08: Praet - Vanaken - Dybala - Vanzo - Balikwisha

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08: Praet - Vanaken - Dybala - Vanzo - Balikwisha
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Praet - Vanaken - Dybala - Vanzo - Balikwisha

Juventus heeft een bod van Tottenham voor Paulo Dybala aanvaard

Donderdagavond sluit de transfermarkt (voor inkomende transfers) in Engeland. Het worden dus nog spannende uren voor de clubs uit de Premier League. (Lees meer)


Floriano Vanzo is op weg naar de uitgang bij Waasland-Beveren

Floriano Vanzo speelt sinds begin 2015 voor Waasland-Beveren. De ex-speler van Club Brugge lijkt er nu te gaan vertrekken. (Lees meer)


Cercle Brugge denkt aan William Balikwisha van Standard

Cercle Brugge begon met nul op zes aan de competitie en speurt daardoor nog iets harder naar versterking dan anders het geval zou zijn geweest. Om het offensieve compartiment te versterken, denkt de Vereniging aan een speler van Standard. (Lees meer)


Leicester City duwt door voor Dennis Praet

Het is al een tijdje duidelijk dat Dennis Praet deze zomer vertrekt bij Sampdoria. De bestemming zou wel eens de Premier League kunnen zijn. (Lees meer)


Ajax wil vervanger van de Beek weghalen bij Club Brugge
Foto: © photonews

Ajax wil Hans Vanaken als vervanger voor Donny van de Beek

Club Brugge lijkt na de stunttransfer van Simon Mignolet dé te kloppen ploeg in België. Nu dreigt het echter een sterkhouder te verliezen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties