Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Lukaku - Praet - Luiz - Luiz - Mangala - Maia Alencar - Dussenne - Penneteau

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Lukaku - Praet - Luiz - Luiz - Mangala - Maia Alencar - Dussenne - Penneteau
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Praet - Luiz - Luiz - Mangala - Maia Alencar - Dussenne - Penneteau

Michael Verrips verlaat KV Mechelen voor Sheffield United

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Michael Verrips heeft zijn zin doorgedreven. De doelman tekende vanavond een contract bij Sheffield United. Al weet KV Mechelen van niets... (Lees meer)


David Luiz verlaat Chelsea FC en gaat voor Arsenal FC voetballen

Arsenal FC heeft op de laatste dag van de Engelse Mercato een dikke vis binnengehaald. David Luiz gaat de komende twee seizoenen in het rode gedeelte van Londen voetballen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Dennis Praet wordt opnieuw herenigd met Tielemans
Foto: © photonews

Dennis Praet verlaat Sampdoria voor Leicester City

De kogel is door de kerk. Dennis Praet is de volgende die het Belgenlegioen in de Premier League gaat vervoegen. De middenvelder gaat aan de slag bij Leicester City. (Lees meer)


Cayman mag Engels international verwelkomen bij Lyon, Australisch international naar Fiorentina bij Philtjens

Ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen grote transfers te noteren. Daarbij ook sterren van het afgelopen WK. (Lees meer)


Romelu Lukaku verlaat Manchester United voor Inter Milaan

Na een maandenlange flirt is de transfer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan eindelijk afgerond. De topschutter aller tijden van de Rode Duivels brengt een slordige 70 miljoen euro in het laatje bij Manchester United. Voor Inter is hij de nieuwe duurste speler! (Lees meer)


Charleroi haalt jonge doelman Descamps weg bij PSG

Sporting Charleroi blijft in de Franse vijver vissen als het om doelmannen gaat. Het plukte de jonge Rémy Descamps weg bij PSG. (Lees meer)


Olympique Lyon wil 12 miljoen euro op tafel leggen voor Orel Mangala

Ondanks de teleurstellende resultaten op het EK U21 waren er toch enkele jonge Belgen die in de smaak vielen in Italië. Orel Mangala was er een van. (Lees meer)


Arsenal wil verrassen met de komst van David Luiz

Arsenal lijkt donderdag nog een serieuze klepper te gaan toevoegen aan de selectie. Bij Chelsea zien ze dat minder graag gebeuren. (Lees meer)


Milos Kosanovic vertrekt wellicht naar Al Jazira

Standard haalde deze zomer heel wat versterkingen weg. Vooral dan bij Moeskroen. Nu is er een basisspeler op weg naar de uitgang. (Lees meer)


Verpulvert Berge vandaag het transferrecord van Tielemans?
Foto: © photonews

Brighton & Hove Albion wil dertig miljoen euro op tafel leggen voor Sander Berge

Racing Genk verdiende deze zomer al meer dan veertig miljoen euro aan de transfers van Leandro Trossard, Ruslan Malinovskyi en Joseph Aidoo. Maar de meest waardevolle pion loopt nog steeds rond in Genk. (Lees meer)


Club Brugge denkt aan Thiago Maia van Lille

Club Brugge zoekt nog steeds naar een vervanger voor Marvelous Nakamba om de strijd aan te gaan met Mats Rits. Nu is het uitgekomen in de Ligue 1. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties