Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 3 eindelijk wat meer doelpunten in de Proximus League, maar toch ook wel enkele prima prestaties in doel. Davino Verhulst keepte goed voor Lokeren, Anthony Moris pakte echter uit met een knappe clean sheet in Lommel. 

Verdediging

Achterin kiezen we net als vorige week voor een sterke hoofdmoot van Westerlo, die uitpakten met een prima prestatie. Van Den Bogaert ging meermaals zijn linkerflank af, terwijl Biset twee keer scoorde. Op rechts was Olivier Myny dan weer een revelatie.

Middenveld

Op het middenveld deden heel wat spelers het prima deze week. OH Leuven won de strijd op het middenveld, met dank aan ex-Beerschotter Tom Van Hyfte. Ook Keita was alomtegenwoordig voor de Leuvenaars, terwijl Fixelles dan weer scoorde voor Union en De Schryver belangrijk was in de Westelse aanvoer.

Aanval

Net als Fixelles waren er nog een paar flankspelers op dreef deze speeldag. Brüls scoorde twee keer en was ook betrokken in de twee andere doelpunten, terwijl Jordanov scoorde voor Virton en twee erg lekkere pre-assists afleverde. In de punt woog Henry bijzonder hard.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws