Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Mirallas - Okaka Chuka - Butez - Sissako - Antonucci - Ezzatollahi Afagh - Ngoy - Nkaka

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Mirallas - Okaka Chuka - Butez - Sissako - Antonucci - Ezzatollahi Afagh - Ngoy - Nkaka
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mirallas - Okaka Chuka - Butez - Sissako - Antonucci - Ezzatollahi Afagh - Ngoy - Nkaka

Eupen huurt Saeid Ezatolahi van Rostov

Eupen heeft zich woensdagnamiddag versterkt met Saeid Ezatolahi. De 22-jarige Iranees komt over van het Russische Rostov. (Lees meer)


Belg Julien Ngoy (Stoke) heeft meerdere opportuniteiten in Jupiler Pro League

Julien Ngoy, de 21-jarige international bij de beloften die voor Stoke City uitkomt, zou weldra misschien terug te zien zijn op de Belgische velden. Meerdere clubs uit de Jupiler Pro League tonen interesse in hem. (Lees meer)


Voormalig toptalent van Anderlecht op weg naar Nederlandse tweede klasse

Francesco Antonucci werd enkele jaren geleden beschouwd als één van de grootste talenten van Neerpede. In 2015 verliet hij Anderlecht voor een avontuur bij Ajax.

Daar haalde Monaco hem in januari 2017 voor 2,5 miljoen euro weg. In het Prinsdom kwam hij echter nog niet verder dan zes wedstrijden in de Uefa Youth League.

De Italiaanse Belg is intussen twintig en nog op zoek naar zijn eerste profwedstrijd. Die zou hij wel eens in Nederland kunnen spelen. Volgens De Telegraaf staat hij dicht bij een uitleenbeurt aan FC Volendam.  


KV Mechelen heeft Issa Kabore aangetrokken

KV Mechelen heeft zich woensdagnamiddag versterkt met Issa Kabore. De achttienjarige rechtsachter komt over van Rahimo FC in Burkina Faso. (Lees meer)


Anderlecht zou Stefano Okaka willen terughalen, Anderlecht ontkent

Anderlecht voetbalt al sinds het begin van het seizoen zonder echte spits. Kemar Roofe en Landry Dimata liggen allebei nog steeds in de lappenmand. De RTBF lanceerde het gerucht dat Stefano Okaka zou terugkomen, maar dat wordt ontkend. (Lees meer)


Zulte Waregem heeft prijs: deal vandaag normaal gezien rond

De Franse verdedigende middenvelder Abdoulaye Sissako (21) is momenteel in Waregem en is met zijn makelaar de laatste punten en komma's aan het regelen om een contract te tekenen.

Hij heeft al afscheid genomen van alles en iedereen bij zijn Franse club Châteauroux (Ligue 2). De deal komt normaal gezien vandaag rond. 


OHL haalt Dylan Ouedraogo weg bij Apollon Limassol

Oud-Heverlee Leuven heeft zich woensdag versterkt met Dylan Ouedraogo. De 21-jarige centrale verdediger tekende een contract voor drie seizoenen. (Lees meer)


Aristote Nkaka zal dit seizoen voor Racing Santander voetballen

Anderlecht heeft een nieuwe oplossing gevonden voor Aristote Nkaka. Paars-wit leent hem tot het einde van het seizoen uit aan de Spaanse tweedeklasser Racing Santander. (Lees meer)


Mogi Bayat lijkt een oplossing te hebben voor Jean Butez

Er moet de komende dagen nog een oplossing uit de bus vallen voor Jean Butez. Die zijn transfer naar Club Brugge ketste af op de hoge vraagprijs van Moeskroen, maar nu zit de talentvolle doelman wel op de bank of de tribune. Mogi Bayat als redmiddel dan maar? (Lees meer)


Volgende (ex-)Rode Duivel terug naar België? Zowel Antwerp als Brugge geïnteresseerd

Kevin Mirallas zou bij Club Brugge of Antwerp kunnen tekenen

Na zijn uitleenbeurt aan Fiorentina is Kevin Mirallas opnieuw op zoek naar een club. Een terugkeer naar Standard zag hij wel zitten, maar de Rouches hebben geen plannen in die richting. Twee andere top zes-clubs misschien wel... (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties