Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08: Haroun - Wanyama - Halilović - Dauda - Dolberg - Tshibola - Nakamba - Ngoy

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08: Haroun - Wanyama - Halilović - Dauda - Dolberg - Tshibola - Nakamba - Ngoy
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Haroun - Wanyama - Halilović - Dauda - Dolberg - Tshibola - Nakamba - Ngoy

Waasland-Beveren huurt Fiorin Durmishaj van Olympiakos

Net als Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren donderdag een dubbelslag geslagen. Na  Aaron Tshibola hebben de Leeuwen nu ook Fiorin Durmishaj beet. (Lees meer)


Waasland-Beveren huurt Fiorin Durmishaj van Olympiakos

Net als Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren donderdag een dubbelslag geslagen. Na  Aaron Tshibola hebben de Leeuwen nu ook Fiorin Durmishaj beet. (Lees meer)


Mohammed Dauda trekt naar het Deense Esbjerg

Anderlecht wacht nog steeds op de terugkeer van Landry Dimata en Kemar Roofe uit de ziekenboeg. De afgelopen weken testte het al heel wat (valse) nummer negens uit. Met een valse start en twee op vijftien tot gevolg. (Lees meer)


Zulte Waregem haalt Abdou Sissako naar België

Het gaat hard bij Zulte Waregem. Kort nadat ze de komst van linksachter Gideon Mensah aankondigden, stelden ze opnieuw een transfer voor. (Lees meer)


Zulte Waregem huurt Gideon Mensah van Red Bull Salzburg

Zulte Waregem heeft zich donderdagnamiddag versterkt met Gideon Mensah. De linksachter wordt voor één jaar gehuurd van Red Bull Salzburg. (Lees meer)


Angelos Kotsopoulos is op weg naar KV Mechelen

Ook KV Mechelen speurt in de laatste dagen van de transfermarkt nog naar versterkingen. Nu zou het een nieuwe spits hebben gevonden in Griekenland. (Lees meer)


Aaron Tshibola zou op weg zijn naar Waasland-Beveren

Waasland-Beveren hoopt zich nog gevoelig te versterken in de laatste dagen van de transferperiode. Nu is er alvast een dikke vis op weg naar het Waasland. (Lees meer)


Kasper Dolberg ruilt Ajax voor Nice

Het hing al een tijdje in de lucht en is nu ook officieel. Kasper Dolberg ruilt Ajax voor Nice. (Lees meer)


AA Gent denkt nog steeds aan Faris Haroun

Antwerp en AA Gent proberen vanavond de poort naar de groepsfase van de Europa League open te beuken. Die laatste club zou nog steeds overwegen om bij Antwerp te gaan shoppen. (Lees meer)


Frank Tsadjout ruilt AC Milan voor Charleroi

Charleroi heeft donderdagvoormiddag een nieuwe spits in huis gehaald. De Zebra's haalden Frank Tsadjout weg bij AC Milan. (Lees meer)


Elia Meschack is op weg naar Young Boys Bern

Op 9 augustus arriveerden Elia Meschack en Arsène Zola in België. De twee Congolezen van TP Mazembe kwamen testen bij Anderlecht. (Lees meer)


Heerenveen denkt aan Alen Halilovic van Standard

Anderlecht betaalde deze zomer zo'n acht miljoen euro om Michel Vlap weg te halen bij Heerenveen. De Friezen zouden zijn opvolger op het laatste moment nog willen weghalen uit de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Club Brugge geeft Victor Wanyama tijd tot vrijdag om een akkoord te vinden met Tottenham

Club Brugge verzekerde zich woensdagavond van de groepsfase van de Champions League en de bijhorende miljoenen. Meer dan ooit hoopt het Victor Wanyama naar België te kunnen halen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties