Komt het ooit nog goed met 'de man van 8 miljoen'? Sinds eind augustus kwam hij niet meer in actie

Arjen T'Sjoen
| 25 reacties
Komt het ooit nog goed met 'de man van 8 miljoen'? Sinds eind augustus kwam hij niet meer in actie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Miljoenenaanwinsten en RSC Anderlecht, het lijkt voorlopig geen geslaagd huwelijk. Nicolae Stanciu (9,5 miljoen), Stefano Okaka (3,5 miljoen) en Sven Kums (6 miljoen) werden voor heel wat miljoenen binnengehaald, maar vertrokken even snel opnieuw.

In de zomer van 2018 besloot RSC Anderlecht om 8 miljoen neer te leggen voor de Gambiaanse verdediger Bubacarr Sanneh. Hij kwam op dat moment uit voor het Deense FC Midtjylland en was ook een vaste waarde bij de nationale ploeg van Gambia. De centrale verdediger kon de hoge transfersom nooit rechtvaardigen en verdween heel snel weer uit beeld. 

Afgelopen zomer zocht Anderlecht een oplossing voor Sanneh en vond die in de Turkse Süper Lig. Momenteel komt hij uit voor Göztepe, maar dat is allesbehalve een succesverhaal te noemen. Hij speelde mee in de eerste twee wedstrijden tegen Antalyaspor en Besiktas, maar die werden allebei verloren. Volgens het Turkse SPOR flaterde hij meerdere keren tegen Besiktas en sindsdien is hij een vaste klant in de tribune. Bij Anderlecht hoopten ze dat Sanneh zich in Turkije weer op de kaart zou zetten, maar dat plan dreigt nu al faliekant af te lopen... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties