🎥 Wordt ploegmaat van Witsel en Hazard binnenkort herenigd met Courtois en... Hazard?
Dante Bellon
| 2 reacties

Achraf Hakimi keert volgende zomer terug naar Real Madrid

🎥 Wordt ploegmaat van Witsel en Hazard binnenkort herenigd met Courtois en... Hazard?
Foto: © photonews

Achraf Hakimi is momenteel aan een topseizoen bezig bij Borussia Dortmund. Dat is ook grote baas Real Madrid opgevallen. Die zou vanaf volgend seizoen opnieuw volwaardig beroep willen doen op de Spaanse Marokkaan.

Het ziet er almaar meer naar uit dat Achraf Hakimi deze zomer opnieuw volwaardig deel zal uitmaken van de A-kern van Real Madrid. De Spanjaard met Marokkaanse roots wordt dit seizoen voor het tweede jaar op rij geleend door Borussia Dortmund en is daar uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders van het team. 

De 21-jarige rechtsback kwam bij Real in de selectie voornamelijk als doublure van Dani Carvajal, maar kon zich nooit doorzetten. Dortmund bracht hem een uitweg en nu is hij één van de beste verdedigers in de Bundesliga. Ook staat hij bekend om zijn aanvallende capaciteiten en inbreng.

Het Spaanse Marca meldde woensdag dan ook dat Hakimi volgend seizoen sowieso terugkeert naar Madrid om er ploegmaat te worden van Thibaut Courtois en Eden Hazard en zijn plek in het eerste elftal op te eisen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties