📷 Romelu Lukaku toont zoon Romeo voor het eerst

Dante Bellon
| 7 reacties
📷 Romelu Lukaku toont zoon Romeo voor het eerst

In Rusland gaf hij al een boodschap voor zijn zoontje mee na zijn doelpunt en nu heeft Romelu Lukaku ook voor het eerst zijn zoontje Romeo in het openbaar getoond.

Het was via Instagram dat Lukaku een foto postte samen met zijn zoontje Romeo. Tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd in Rusland scoorde Lukaku de 0-4 waarna hij richting de camera liep en "Romeo, ton papa t'aime, mon fils" riep. Voordien wist nog niemand iets over het bestaan van de kleine Lukaku

Begin dit jaar was er al sprake van dat Lukaku een kindje had omdat hij doelpunten vierde met een duim in de mond, maar er knwam nooit bevestiging. Ook kreeg hij van zijn toenmalige werkgever Manchester United tien dagen verlof om naar Amerika te gaan omwille van "persoonlijke redenen".

Eind augustus kwam Romeo voor het eerst in het publiek. Lukaku maakte zijn debuut voor Inter voor de ogen van zijn zoon, broer Jordan, moeder Adolphine en vriend Tay. Volgens La Gazzetta dello Sport wordt Romeo opgevoed door mama Adolphine. Er is geen idee wie de mama is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you son ❤️

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku (@romelulukaku) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties