Ozyakup naar Feyenoord

Redactie
Ozyakup naar Feyenoord

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Ozyakup naar Feyenoord

Feyenoord leent de ervaren Turk Oghuzan Ozyakup voor de rest van het seizoen van Besiktas, zonder optie. De 43-jarige aanvallende middenvelder, die in Nederland geboren is, kwam bij de Turkse club nauwelijks aan spelen toe en hoopt via deze uitleenbeurt zijn EK-selectie veilig te stellen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/01

PSV heeft eindelijk linksback te pakken

Ricardo Rodriguez, de 27-jarige linksachter van AC Milan, wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan PSV. De club uit Eindhoven bedong een aankoopoptie op de ervaren Zwitser, die onder meer over een puntfijne traptechniek beschikt.

De Eindhovenaren zijn al maanden op zoek naar een linksachter. Patrick Van Aanholt was de laatste tijd ook een optie, maar zijn prijskaartje beviel PSV niet erg.


Pablo Mari naar Arsenal

Pablo Mari, de talentvolle 26-jarige verdediger van Flamengo, wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Arsenal. The Gunners bedongen ook een aankoopoptie op de Braziliaan, die onder meer voor NAC uitkwam in het verleden.


Er zou eindelijk een akkoord zijn over de transfer van Bruno Fernandes naar Manchester United

Manchester United wordt al een hele tijd gelinkt aan Bruno Fernandes. Nu lijkt de Portugees alsnog de overstap naar Old Trafford te maken. (Lees meer)


Jordi Mboula vertrekt bij Cercle Brugge

De uitleenbeurt van Jordi Mboula aan Cercle Brugge zit er op. De rechtsbuiten werd sinds juli gehuurd van AS Monaco. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties