Absolute Antwerp-sterkhouder is op weg naar de uitgang: 'Turkse topclub doet Bolat concreet voorstel voor drie seizoenen'
Redactie
| 21 reacties

Sinan Bolat van Antwerp FC kan voor drie seizoenen tekenen bij Besiktas JK

Absolute Antwerp-sterkhouder is op weg naar de uitgang: 'Turkse topclub doet Bolat concreet voorstel voor drie seizoenen'

Sinan Bolat lijkt op weg naar de uitgang bij Antwerp FC. De doelman is in juni een vrije speler en heeft zelfs al een contractvoorstel uit zijn thuisland op zak.

Het Nieuwsblad weet dat Besiktas JK Sinan Bolat een concreet voorstel heeft gedaan. De doelman van Antwerp FC kan er een contract voor drie seizoenen tekenen. 

De doelman zelf zal er alleszins oren naar hebben. Besiktas ziet aan het einde van het seizoen de gehuurde Loris Karius terugkeren naar Liverpool FC.

Met andere woorden: er komt een plaats als titularisdoelman vrij in Istanboel en dan kijkt Kara Kartallar natuurlijk maar wat graag naar een Turkse international. 

Aanslepende onderhandelingen

De onderhandelingen tussen Bolat en de Great Old slepen al een poosje aan. De kans lijkt steeds groter dat de doelman volgend seizoen niet meer op de Bosuil zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties