Racing Mechelen zet ambities kracht bij met stevige transfer

Redactie
Racing Mechelen zet ambities kracht bij met stevige transfer
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Debast - Gaich - De Paepe - Broekaert

Racing Mechelen zet ambities kracht bij met stevige transfer

Jens De Paepe ruilt Rupel Boom uit Eerste Amateur in voor Racing Mechelen. De 28-jarige verdediger tekende een contract voor 3 seizoenen bij de club die zich net een weg uit eerste provinciale heeft gepromoveerd.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/04

Speelster OH Leuven kiest voor kapperszaak en gaat op lager niveau voetballen

Ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfernieuwtjes te rapen. Het is ook dit weekend niet anders. (Lees meer)


Inter heeft Zeno Debast (16) van Anderlecht opgemerkt

Anderlecht heeft nog wel wat talent rondlopen dat - ja, toch wel - nog niet in de eerste ploeg heeft gespeeld. De 16-jarige Zeno Debast is er zo eentje en die staat al op de radar van grote buitenlandse ploegen. (Lees meer)


De toekomst van Dries Mertens bij Napoli oogt onzeker

In welk shirt zien we Dries Mertens volgend seizoen schitteren? De Rode Duivel is bijna einde contract bij Napoli en de verlenging die er zat aan te komen lijkt plots weer ver weg. (Lees meer)


Kan Club Brugge wintertarget Adolfo Gaich straks wel betalen?

Club Brugge stond in januari op het punt om meer dan tien miljoen euro op tafel te leggen voor Adolo Gaich, een 21-jarige spits van San Lorenzo. De voorzitter van de Argentijnse club wou echter het onderste uit de kan halen, waardoor het op niets uitdraaide. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties