Transfernieuws en Transfergeruchten 12/04: Mæhle - Mbappe Lottin - Kane - Knevels - Verbeke - Longstaff - Gaich - Tysiak

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/04: Mæhle - Mbappe Lottin - Kane - Knevels - Verbeke - Longstaff - Gaich - Tysiak
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mæhle - Mbappe Lottin - Kane - Knevels - Verbeke - Longstaff - Gaich - Tysiak

Kylian Mbappé zou deze zomer nog naar Real Madrid trekken

De kans dat we Kylian Mbappé nog terugzien bij PSG wordt met de dag kleiner. Real Madrid voert de forcing voor de razendsnelle wereldspits en de Fransman is ook niet van plan zijn contract te verlengen. Volgens een welingelichte bron is de transfer een kwestie van tijd. (Lees meer)


Amber Tysiak, Janne Geers en Sari Kees ruilen KRC Genk Ladies voor ambitieus OH Leuven

Oud-Heverlee Leuven wil op termijn naar de top van het vrouwenvoetbal en daartoe mikt het momenteel erg hoog. Naast Lenie Onzia en Sara Yüceil komen er nog enkele talentvolle speelsters naar Leuven. (Lees meer)


Er is méér dan Vranjes alleen: 'Anderlecht ziet flop terugkeren naar Lotto Park en moet nieuwe oplossing zoeken'

Er is méér dan Vranjes alleen: 'Anderlecht ziet flop terugkeren naar Lotto Park en moet nieuwe oplossing zoeken'

Voor RSC Anderlecht wordt het wars van de coronacrisis een bijzondere transferzomer, want ze moeten van heel wat spelers af weten te raken. (Lees meer)


Club-target naar Juventus?

Gaich - die nog in de belangstelling stond van Club Brugge - lijkt volgens de Argentijnse media op weg naar Juventus. 


Speelster Club Brugge kiest voor avontuur bij Zwevezele in Eerste Nationale

In het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen transfers. Ook Amélie Verbeke heeft nu beslist over haar toekomst. (Lees meer)


'Club Brugge maakt kans op Matty Longstaff (Newcastle United), ondanks interesse Arsenal en Borussia Dortmund'

Club Brugge wil zich ondanks alles zo goed als mogelijk wapenen voor het nieuwe voetbalseizoen. Daartoe mikt het op een ferme versterking uit de Premier League. (Lees meer)


'Italiaanse en Engelse interesse in sterkhouder Genk, die makkelijk tienvoud van inkoopprijs kan opleveren'

Is het binnenkort opnieuw kassa kassa voor KRC Genk? Het team lepelde de voorbije jaren meer dan 100 miljoen euro binnen aan enkele toptransfers en lijkt ook deze zomer een slag te kunnen slaan. (Lees meer)


Tottenham zou Harry Kane voor een recordprijs willen verkopen

Corona of niet, de transfergeruchtenmolen draait op volle toeren verder. In Engeland wordt er druk gespeculeerd over de toekomst van topspits Harry Kane. Die zou Tottenham kunnen verlaten, maar de club wil daar wel een astronomisch bedrag voor in de plaats. (Lees meer)


Esther Knevels ruilt KRC Genk Ladies in voor Westerlo

Ook in het vrouwenvoetbal worden heden ten dage heel veel transfers geofficialiseerd. Nu is er ook een nieuwtje binnen gesijpeld uit Westerlo. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties