Transfernieuws en Transfergeruchten 12/05: Pjanic - Defourny - Castro-Montes - Antonucci - Vranješ

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/05: Pjanic - Defourny - Castro-Montes - Antonucci - Vranješ
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Pjanic - Defourny - Castro-Montes - Antonucci - Vranješ

Alessio Castro-Montes kan op interesse rekenen van Sevilla FC

Alessio Castro-Montes, de rechtsback van AA Gent, heeft een uitstekend seizoen gehad met de Buffalo's. Door zijn seizoen zou hij de aandacht getrokken hebben van Sevilla FC. (Lees meer)


Theo Defourny zou naar Eupen kunnen

Eupen zou, net zoals vorig seizoen, een doelman willen wegplukken bij Sporting Lokeren. Ze zouden namelijk interesse tonen in Theo Defourny. De Waaslanders gingen failliet en dus kunnen alle spelers gaan en staan waar ze willen. (Lees meer)


Barcelona wil Miralem Pjanic er heel graag bij

Drie voor één, dat is wat Barcelona aan Juventus wil voorstellen om Miralem Pjanic in Catalonië te krijgen. De Bosnische middenvelder is een prioriteit voor de Catalanen. (Lees meer)


Vranjes wil zijn contract bij Anderlecht verbreken, mits compensatie

Toch wel een opmerkelijk bericht in de Griekse pers vandaag: Ognjen Vranjes wil in onderling overleg met Anderlecht zijn contract verbreken, maar wel met compensatie. (Lees meer)


Anderlecht, Club Brugge en Genk houden Belgisch talent in de gaten dat zich in de Nederlandse tweede klasse bewees

Francesco Antonucci staat in de belangstelling van Genk, Anderlecht en Club Brugge

De Belgische topclubs zijn op zoek naar jong talent dat later een meerwaarde kan opbrengen. Zo zijn de meesten van hen uitgekomen bij Francesco Antonucci. De spelverdeler maakte dit seizoen furore in de Nederlandse tweede klasse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties