'Chelsea gaat heel wat geld spenderen aan nieuwkomer'

Redactie
'Chelsea gaat heel wat geld spenderen aan nieuwkomer'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Ronaldo - Suarez - Vazquez - Alcántara - Wenger - Castagne - Benzema

'Chelsea gaat heel wat geld spenderen aan nieuwkomer'

Chelsea zou dicht bij een nieuwe transfer staan. Lewis Dunk van Brighton & Hove Albion zou wel eens de overstap kunnen maken naar The Blues. Dat zou 44 miljoen euro moeten kosten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08

'Victor Vazquez is op terugweg naar Jupiler Pro League: Ex-Clubspeler trekt naar KAS Eupen'

Victor Vazquez trok in 2016 de poorten van Jan Breydel achter zich dicht voor een avontuur in Mexico. Na een avontuur in Qatar wenkt een terugkeer naar België. (Lees meer)


'Anderlecht heeft strijd van Duitse, Franse en Tsjechisch clubs gewonnen om spits, maar zijn huidige club dreigt met stap richting FIFA'
Foto: © photonews

'Anderlecht heeft strijd van Duitse, Franse en Tsjechisch clubs gewonnen om spits, maar zijn huidige club dreigt met stap richting FIFA'

De kop is eraf voor RSC Anderlecht met een overwinning tegen STVV. De komende weken willen ze echter nog versterken, zeker in het aanvallende compartiment. Een speler wil alvast héél graag komen. (Lees meer)


'Koeman in Barcelona'

De geruchten over een mogelijke overstap van Oranje-bondscoach Ronald Koeman naar Barcelona groeien met de minuut. Volgens bepaalde bronnen zou hij al in Barcelona gesignaleerd zijn ...


'Drogba Junior in België aan de slag'

Isaac Drogba is momenteel op proef bij Wezet. De 19-jarige zoon van Drogba zou er mogelijk aan de slag kunnen. 


Vojvoda heeft persoonlijk akkoord met Italiaanse club

Gaat Mergim Vojvoda Standard verlaten voor de Serie A? Het hangt al weken in de lucht en als het aan de verdediger zelf ligt komt er deze zomer nog een overstap.

Hij heeft ondertussen toegegeven in de Kosovaarse pers dat hij een akkoord heeft met Atalanta Bergamo, om er de opvolger van Castagne te worden. 


'Ajax wil Suarez terughalen'

Volgens geruchten in de pers in Uruguay zou Ajax Amsterdam willen proberen om Luis Suarez opnieuw naar de ArenA te lokken. 


'Cristiano Ronaldo vraagt Juventus om aanvaller weg te plukken bij Real Madrid'

De Champions League zit er vroeger op dan verwacht voor Cristiano Ronaldo en dan gonst het weer van de geruchten rond de Portugese aanvaller. (Lees meer)


Chelsea en Lewis Dunk zouden een akkoord hebben gevonden

Lewis Dunk is nu nog ploeggenoot van Leandro Trossard, maar Engelse media geven aan dat de verdediger op het punt staat richting Chelsea te vertrekken. (Lees meer)


'Lionel Messi heeft het gehad na de 2-8 pandoering en verlaat Barcelona voor deze club'
Foto: © photonews

'Lionel Messi heeft het gehad na de 2-8 pandoering en verlaat Barcelona voor deze club'

Lionel Messi heeft het gehad bij Barcelona na de 2-8 nederlaag tegen Bayern München. De Argentijnse superster beseft dat de Catalanen aan het einde van een tijdperk zijn gekomen en dus wil hij weg. En hij heeft al een nieuwe ploeg op het oog. (Lees meer)


'Vergevorderde onderhandelingen: Anderlecht heeft met Lukas Nmecha (Manchester City) nieuwe spits éindelijk gevonden' - maar is het wel zo'n slimme zaak?

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een echte centrumspits en lijkt die nu te hebben gevonden. Het gaat plots wel héél erg snel in een bepaalde deal. Maar is dat ook dé oplossing? (Lees meer)


'Man United mikt op CL-sensatie'

Manchester United zou wel wat zien in Dayot Upamecano, de CL-sensatie van RB Leipzig. Dat laat alvast Sky Italia weten.


'Thiago Alcantara naar Engeland'

Thiago Alcantara zou volgens Duitse media dicht bij een overstap naar Liverpool staan. Hij zou er een meerjarig contract kunnen tekenen. 


'17 spelers op de transferlijst gezet bij Barcelona'

De geruchtenmolen bij Barcelona draait op volle toeren. Volgens Sport zouden liefst 17(!) spelers op de transferlijst zijn gezet. De Jong, Lenglet, Ter Stegen en Messi lijken de enige blijvers te mogen/moeten zijn;


Houssem Aouar naar de Premier League?

Houssem Aouar schakelde met Olympique Lyon Manchester City uit in de Champions League, volgend seizoen zou hij mogelijk bij The Citizens kunnen spelen. In de Engelse media komt ondertussen ook de interesse van Arsenal naar boven. 


'Alexander Sørloth op weg naar Bundesliga'

Alexander Sørloth speelde ooit nog bij AA Gent, maar nu lijkt de Noorse aanvaller op weg naar RB Leipzig. Dat meldt alvast TV2.


'Castagne heeft nu ook Frans topaanbod binnen'

Timothy Castagne had al enkele Duitse geïnteresseerden, maar nu komt ook PSG aankloppen voor de rechtsachter van Atalanta. Hij zou er de opvolger van Thomas Meunier moeten worden, weten Franse en Italiaanse bronnen.


Wie wordt de nieuwe coach van Barcelona?

Er gaan héél veel geruchten de ronde over de mogelijke nieuwe coach voor FC Barcelona, als Sétien zou worden de deur gewezen. Pochettino en Koeman worden nu ook al genoemd in de geruchtenmolen.


'Barcelona krijgt alvast één keer een nee te horen'

Barcelona zou volgens Spaanse media ook al bij Arsène Wenger gepolst hebben om de nieuwe coach te worden, maar kreeg nee op het rekest daar.


'Hans Hateboer wil weg bij Atalanta'

Hans Hateboer zou Atalanta Bergamo willen verlaten. Hij schermt met Duitse en Spaanse interesse in zijn persoon.



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties