Heracles heeft een extra aanvaller beet

Redactie
Heracles heeft een extra aanvaller beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depay - Icardi Rivero Fonseca Nacimiento - Malen - Tuchel - Azzaoui

Heracles heeft een extra aanvaller beet

Heracles Almelo heeft nog een transfer gedaan in de vorm van Ismail Azzaoui. Dat weet alvast Voetbal International.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/10

OFFICIEEL: Westerlo haalt pittige versterking in huis

Westerlo heeft door coronaproblemen in de eigen ploeg en bij tegenstanders al wat inhaalwerk voor de boeg in 1B, maar ze blijven strijdvaardig. (Lees meer)


Barcelona ziet Donyell Malen als alternatief voor Memphis Depay

De voorbije transfermercato stond Memphis Depay ergens bovenaan het rekruteringslijstje van FC Barcelona, maar tot een deal met Lyon kwam het uiteindelijk niet. Een wintertransfer dan? Niet uitgesloten, al maakt Barça ondertussen ook werk van een alternatief. (Lees meer)


De ambities zijn enorm: Zweeds jeugdinternational tekent bij club uit 1B

De ambities zijn enorm: Zweeds jeugdinternational tekent bij club uit 1B

1B is een zeer lastige competitie geworden en het niveau ligt er bijzonder hoog. De ambities zijn dan ook enorm. (Lees meer)


Barcelona weigerde Haaland

Barcelona zou volgens de Spaanse pers in het verleden naast de handtekening van Haaland hebben gegrepen, omdat ze hem niet wilden. 


'Icardi kan héél delicate transfer maken'

Mauro Icardi ligt sinds deze zomer vast onder contract bij PSG, maar AC Milan zou volgens AS komende winter al proberen om de voormalige aanvoerder van Inter weer naar San Siro te halen.


Opvolger Tuchel staat al klaar

Bij PSG staat de opvolger voor Tuchel al klaar. Volgens Le10Sport zou dat Allegri moeten gaan worden. Benieuwd wat en wanneer het zal gebeuren.



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties