Koeman is het beu

Redactie
Koeman is het beu
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Uronen - Brobbey - Koeman

Koeman is het beu

Ronald Koeman is het beu dat ze bij PSG steevast doen uitschijnen dat Lionel Messi vanaf volgend seizoen zeer welkom is in Parijs. Dat liet hij optekenen op een perconferentie.

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/02

Transfer Juklerod komt er niet zomaar

Dat Simen Juklerod aankomende zomer Antwerp inruilt voor KRC Genk? Dat is geen toeval. Jere Uronen zou bij de Limburgers mogelijk kunnen vertrekken. 


'Jong talent van Ajax naar Dortmund'

Pech voor Ajax Amsterdam: het jonge talent Julian Rijkhoff trekt naar Borussia Dortmund op 16-jarige leeftijd. Ze konden hem dus niet houden.


'Ajax-spits naar Duitsland'

Brian Brobbey is einde contract bij Ajax Amsterdam. De speler zou dan ook kunnen verkassen naar RB Leipzig. Dat weten diverse Duitse media.


Datro Fofana trekt naar Noorwegen

Datro Fofana maakte de voorbije weken en maanden de tongen los, ook in België. De 18-jarige Ivoriaan heeft nu echter getekend bij ... Molde.Transfernieuws en Transfergeruchten 03/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties