Neymar tekent nieuwe megadeal

Redactie
Neymar tekent nieuwe megadeal
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Neymar tekent nieuwe megadeal

Als we bepaalde Franse bronnen mogen geloven, dan zou Neymar alsnog bij PSG blijven en er een nieuwe megadeal tekenen die hem tot 2026 in Parijs houdt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/04

'Club Brugge krijgt met extra concurrent voor aanvaller af te rekenen, welke rol krijgt Mogi Bayat?'

Club Brugge beleeft opnieuw een indrukwekkend seizoen in de Belgische competitie, maar is ondertussen ook al bezig met de toekomst. Daartoe worden al heel wat ballonnetjes opgelaten dezer dagen. (Lees meer)


'Italiaanse topploeg wil naast De Ketelaere ook Genks jonkie en sluit zo aan bij lange lijst geïnteresseerde clubs'
Foto: © photonews

'Italiaanse topploeg wil naast De Ketelaere ook Genks jonkie Vandevoordt en sluit zo aan bij lange lijst geïnteresseerde clubs'

Het blijft spannend op de transfermarkt. Wat er deze zomer allemaal gaat gebeuren? Dat is eens te meer de vraag. Een Italiaanse topclub wil alvast heel gretig uithalen. (Lees meer)


'Leeds wil Agüero'

Sergio Agüero van Manchester City zou volgens Engelse geruchten mogelijk een overstap kunnen maken naar ... Leeds United. Dat zou wel bijzonder zijn.


'Paulo Dybala gaat Juventus verlaten'

In de Italiaanse pers is het stilaan duidelijk: Paulo Dybala gaat Juventus wel degelijk verlaten aankomende zomer. 


STVV langer door met Japanner

STVV en Daiki Hashioka zullen ook volgend jaar samenwerken. De Japanse verdediger heeft zijn huurcontract met een jaartje verlengd, weet Het Belang van Limburg.


Hendry langer bij KVO?

Blijft Jack Hendry dan toch nog langer bij KV Oostende? Volgens de centrale verdediger lopen de gesprekken alvast. Transfernieuws en Transfergeruchten 08/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties