Transfernieuws en Transfergeruchten 08/04: De Ketelaere - Depay - Capon - Mbappe Lottin - Balikwisha - Holzhauser - Lamah - Nmecha

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/04: De Ketelaere - Depay - Capon - Mbappe Lottin - Balikwisha - Holzhauser - Lamah - Nmecha
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Ketelaere - Depay - Capon - Mbappe Lottin - Balikwisha - Holzhauser - Lamah - Nmecha

Steeds nadrukkelijkere interesse: 'Italiaanse topclubs willen komen shoppen bij Club Brugge'

Club Brugge is aan het afstevenen op een nieuwe landstitel en doet dat met heel wat goudhaantjes. Eentje lijkt bijna niet meer houdbaar. (Lees meer)


'Anderlecht gaat concurrentie met topclubs aan voor vleugelback met flink prijskaartje'
Foto: © photonews

'Anderlecht gaat concurrentie met topclubs aan voor vleugelback met flink prijskaartje'

RSC Anderlecht wil er ook in het seizoen 2021-2022 staan en als het even kan aan de absolute top van de Belgische competitie. Daartoe speurt het nu de markt af. (Lees meer)


'Albanese linksachter op weg naar de Jupiler Pro League'

Kent u Marsel Ismajlgeci al? De kans is niet zo groot. Maar daar zou deze zomer wel eens verandering kunnen in komen. (Lees meer)


Officieel: Ex-Anderlechtspeler Roland Lamah heeft een nieuw avontuur te strikken

Kent u Roland Lamah nog? De ex-speler van RSC Anderlecht heeft een nieuwe uitdaging gevonden. (Lees meer)


Ousmane Dembélé dan toch nog langer bij Barcelona?

Het leek lange tijd niet te gaan gebeuren en Ousmane Dembélé werd meermaals aan een transfer gelinkt, maar mogelijk zou hij zijn in 2022 aflopende contract nu alsnog verlengen tot 2025.


RSC Anderlecht moet nog steeds vrezen voor vertrek absolute sterkhouder: "50% kans dat hij vertrekt"

Veel genot heeft RSC Anderlecht de laatste maanden niet aan hem gehad, maar toch moeten ze bij paars-wit vrezen voor een uitgaande transfer. (Lees meer)


Holzhauser is een fenomeen en dat ontgaat de Belgische topclubs niet - waar ligt zijn toekomst en wat denkt hij er zelf van?
Foto: © photonews

Holzhauser is een fenomeen en dat ontgaat de Belgische topclubs niet - waar ligt zijn toekomst en wat denkt hij er zelf van?

Alweer twee doelpunten erbij. Raphael Holzhauser zit nu aan 16 goals en 16 assists in 32 wedstrijden. Daarmee scoort hij dus een doelpunt of assist gemiddeld per wedstrijd. En dat ontgaat ook de topteams niet, uiteraard. (Lees meer)


'Club Brugge speurt de markt af en wil Duitse topclubs aftroeven voor aanvaller, concurrentie uit Engeland voor droomtransfer'

Club Brugge beleeft opnieuw een indrukwekkend seizoen in de Belgische competitie, maar is ondertussen ook al bezig met de toekomst. Daartoe worden al heel wat ballonnetjes opgelaten dezer dagen. (Lees meer)


Slimme zet? Zulte Waregem haalt drie spelers weg bij Club Brugge

Zulte Waregem wil na enkele moeilijke jaren opnieuw de weg naar de subtop wat meer inslaan en rekent daartoe ook op jong, Belgisch talent. In die zin heeft het opnieuw enkele interessante deals gedaan. (Lees meer)


'Club Brugge, Gent en Anderlecht lieten hem lopen, minder dan jaar later wil Bayern tientallen miljoenen spenderen'

Het was in de nazomer van 2020 groot nieuws in de Belgische geruchtenmolen, maar uiteindelijk kwam het er niet van. En dus zullen de Belgische clubs nu collectief balen als een stekker? (Lees meer)


'Mbappé trekt naar Real Madrid'

Als we El Chiringuito mogen geloven, dan zal Kylian Mbappé deze zomer een megalomane transfer vervolledigen en naar Real Madrid trekken.


'Samenwerkingsdeal is rond en dus wil opvallende club ervaren rotten weghalen bij KV Oostende én OH Leuven'
Foto: © photonews

'Samenwerkingsdeal is rond en dus wil opvallende club ervaren rotten weghalen bij KV Oostende én OH Leuven'

Een samenwerkingsverband kan al eens deuren openzetten voor nieuwe gelden om te investeren in de markt. Het is in België niet anders. (Lees meer)


Mechelen langer door met drie jonkies

De contracten van Dassy, Dailly en Wenssens bij KV Mechelen - allen 19 jaar - zijn allemaal tot 2022 verlengd door een optie in de contracten. Dat laat alvast HLN weten.


'Ambitieuze club uit 1B wil nu ook gaan shoppen bij Malinwa'

Ook in 1B is er de nodige ambitie van heel wat clubs. En dat heeft ook zo zijn gevolgen op de spelerskernen van 1A, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


Het gaat hard: 'Na Spaanse topclub nu ook Duitse interesse in Anderlechtsmaakmaker'

RSC Anderlecht kan zich dit seizoen nog plaatsen voor play-off 1 en wil graag Europees voetbal halen, maar ondertussen kijkt het ook al met een half oog naar volgend seizoen. (Lees meer)


'Club Brugge gaat voor gevoelige transfer en aast op goalgetter ... Standard'

Club Brugge wil ook de volgende seizoenen aan de top van België meedraaien en een rol spelen in Europa. Daartoe wil het zich elke keer opnieuw gretig versterken. (Lees meer)


Garcia en Depay? Nog niet zeker!

De mogelijke transfers van Garcia en Depay naar Barcelona? Die zijn nog niet zeker. Verre van. In de Spaanse pers klinkt het dat Barcelona de tering naar de nering zet en zo veel minder diep in de buidel wil tasten om de looneisen waar te maken.


'Wondermooie opties voor De Vrij'

Stefan De Vrij heeft volgens Ziggo Sport heel wat mooie transferopties. Zo zouden Paris Saint-Germain, Liverpool en Manchester City hem willen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties