Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Tielemans - Vanaken - Maertens - Shved - Mikautadze - Buksa

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Tielemans - Vanaken - Maertens - Shved - Mikautadze - Buksa
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Vanaken - Maertens - Shved - Mikautadze - Buksa

AA Gent heeft nieuwe doelman beet

Bij AA Gent kijken ze al volop naar de toekomst. In die hoedanigheid hebben ze er opnieuw een speler bij. (Lees meer)


📷 OFFICIEEL Offensief geweld voor OH Leuven is een feit
Foto: © photonews

OFFICIEEL Offensief geweld voor OH Leuven is een feit

De 19-jarige Poolse spits Aleksander Buksa komt voor één seizoen op uitleenbasis van het Italiaanse Genoa FC. (Lees meer)


'Vincent Kompany wil speler die vorig seizoen in Jupiler Pro League speelde'

Vincent Kompany blijft zijn kennis van het Belgische voetbal gebruiken om zijn spelerskern in Burnley te versterken. (Lees meer)


'KV Kortrijk heeft versterking op middenveld beet'

De zomermercato gaat zijn laatste dagen in, maar de Belgische ploegen blijven op zoek naar interessante versterkingen. (Lees meer)


Youri Tielemans geniet vergevorderde belangstelling van Arsenal

Youri Tielemans was zaterdag slechts invaller bij Leicester City in de nederlaag tegen Southampton. De Foxes hebben nog maar één punt uit drie matchen. Tielemans zou deze week wel nog kunnen vertrekken. (Lees meer)


Club Brugge zou Hans Vanaken dan toch zijn transfer gunnen

Vandaag zit Club Brugge opnieuw samen met de entourage van Hans Vanaken om de situatie te bespreken. De middenvelder is gecharmeerd door West Ham en zou dit keer de trein niet willen laten passeren. Club stelde zich onwrikbaar op in de onderhandelingen, maar nu zou er toch een opening zijn... (Lees meer)


Marian Shved (KV Mechelen) wil naar Shakthar Dontesk

Trainer Danny Buijs wond er geen doekjes rond: hij was woedend op Marian Shved. De Oekraïnse aanvaller zit met transferitis en de ploeg waar hij naartoe wil is intussen ook al bekend. (Lees meer)


Mathieu Maertens staat in de belangstelling van Club Brugge

Club Brugge lijkt niet alleen de grote namen te willen binnenhalen. Ook in het binnenland speuren ze rond naar versterking. Zo weet Het Nieuwsblad dat blauw-zwart ook een bod uitbracht op Mathieu Maertens, sterkhouder van OH Leuven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties