Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08: Tielemans - Cavani - Lamkel Ze - Verschaeren - Bongonda - Lorenzo - Zirkzee - Marcelin

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08: Tielemans - Cavani - Lamkel Ze - Verschaeren - Bongonda - Lorenzo - Zirkzee - Marcelin
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Cavani - Lamkel Ze - Verschaeren - Bongonda - Lorenzo - Zirkzee - Marcelin

Club Brugge wil fors uithalen met Deense spits van Sturm Graz

Club Brugge wil zich aanvallend nog versterken en heeft zijn oog laten vallen op een jonge Deense aanvaller van Sturm Graz. (Lees meer)


Santi Mina, veroordeeld voor seksueel misbruik duikt op in Saoedi-Arabië en tekent bij Al-Shabab

Santi Mina wacht in Spanje nog een gevangenisstraf van vier jaar, maar hij wil zijn carrière verderzetten in Saoedi-Arabië. (Lees meer)


Er begint schot in de zaak te komen in het dossier van Theo Bongonda
Foto: © photonews

Er begint schot in de zaak te komen in het dossier van Theo Bongonda

Theo Bongonda aast al een tijdje op een transfer, maar het bleef windstil. Nu lijkt er dan toch eindelijk schot in de zaak te komen. (Lees meer)


Edinson Cavani lijkt onderweg naar Spanje

Edinson Cavani zit zonder club nadat Manchester United zijn contract niet verlengde. Het lijkt erop dat hij weldra in La Liga aan de slag kan. (Lees meer)


'Sporting Lissabon heeft interesse in Yari Verschaeren: Anderlecht wil 20 miljoen euro'

Yari Verschaeren zal RSC Anderlecht deze zomer waarschijnlijk niet verlaten. Een Portugese club heeft echter navraag naar hem gedaan. (Lees meer)


Jean Harisson Marcelin zal dit seizoen opnieuw uitgeleend worden aan Cercle Brugge

Cercle Brugge gaat nog serieuze versterking krijgen voor het defensieve compartiment. Het is ook een speler die ze al kennen en die al voor de club speelde: Jean Harisson Marcelin. (Lees meer)


Didier Lamkel Zé kan bij KV Kortrijk tekenen als er een akkoord met Antwerp komt

Didier Lamkel Zé moet weg bij Antwerp. Er werden al heel wat ploegen genoemd, maar nu is er een verrassende kandidaat-overnemer opgedoken. KV Kortrijk zou hem graag zien komen, zoals we een paar dagen geleden al meldden. (Lees meer)


Leicester City moet serieus wat water bij de wijn doen en gaat heel wat verlies lijden op Youri Tielemans

Krijgt Youri Tielemans zijn transfer nog? De Rode Duivel heeft Leicester City in een hoek gedreven door pertinent een contractverlenging te weigeren. En niemand wil hen geven wat ze momenteel vragen. Arsenal lijkt de komende week te gaan doordrukken. (Lees meer)


Osher Davida (21) heeft voor twee jaar getekend bij Standard

Ronny Deila heeft er straks dan toch een aanvallende versterking bij. De Israëli Osher Davida heeft immers een akkoord gevonden met de Rouches en tekende een contract voor twee jaar. (Lees meer)


Anderlecht moet afrekenen met de concurrentie van Stuttgart voor Joshua Zirkzee

De onderhandelingen lopen en Anderlecht heeft er goeie moed in, maar er is toch nog concurrentie voor Joshua Zirkzee. Kapitaalkrachtigere concurrentie ook. Maar de Nederlander heeft zelf al aangegeven dat hij graag naar Anderlecht wil. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties