Transfernieuws en Transfergeruchten 28/09: Ronaldo - Håland - Denayer - Verboom - Bellingham

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/09: Ronaldo - Håland - Denayer - Verboom - Bellingham
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/12 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Håland - Denayer - Verboom - Bellingham

Cristiano Ronaldo kon afgelopen zomer een opvallende transfer maken: "Al-Hilal is in staat om de grootste sterren van de wereld binnen te halen"

Er waren geruchten dat Cristiano Ronaldo deze zomer Manchester United ging verlaten. Uiteindelijk bleef hij toch bij de club waar zijn carrière echt van start ging. De voorzitter van Al-Hilal wou hem anders wel overtuigen deze zomer. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jason Denayer voorgesteld door FC Shabab Al-Ahli

OFFICIEEL: Jason Denayer voorgesteld door FC Shabab Al-Ahli

De kogel is door de kerk. Jason Denayer is officieel voorgesteld bij zijn nieuwe club in Dubai. (Lees meer)


Ex-speler van Anderlecht op weg naar club in amateurreeksen

Bryan Verboom, ex-speler van Anderlecht, Zulte Waregem en KV Kortrijk lijkt klaar voor een nieuw avontuur in tweede amateur. (Lees meer)


Erling Haaland dringt bij bestuur van Manchester City aan op versterking

Erling Haaland maakte deze zomer de overstap van Borussia Dortmund naar Manchester City. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 27/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties