Waarom Vermeeren vrijdag toch wel eens op het lijstje van Tedesco kan staan

Waarom Vermeeren vrijdag toch wel eens op het lijstje van Tedesco kan staan

Vrijdag maakt bondscoach Domenico Tedesco zijn selectie voor de Rode Duivels bekend. Normaal zal dat zonder Arthur Vermeeren van Royal Antwerp FC zijn.

Het is uitkijken welke Rode Duivels de kersverse bondscoach Domenico Tedesco vrijdag allemaal oproept voor zijn eerste interlandperiode bij België. Normaal zal Arthur Vermeeren van Royal Antwerp FC niet in zijn selectie zitten.

Dinsdag raakte immers bekend dat Vermeeren geselecteerd is voor de eliteronde van de U19. Zij spelen drie belangrijke wedstrijden eind deze maand richting het EK. Bij Gazet van Antwerpen twijfelen ze toch of Vermeeren wel effectief met de U19 zal meegaan.

Gezien de zware belasting die hij bij Antwerp al heeft gehad de voorbije weken en het feit dat Vermeeren drie matchen zou moeten spelen bij de U19 zou het volgens de krant alsnog kunnen dat de speler van The Great Old de selectie van Tedesco haalt.

Bij de Rode Duivels zal hij hooguit enkele minuten aan bod komt, waardoor zijn frisheid veel groter zal zijn als hij moet terugkeren naar de Bosuil. Ook bij Antwerp zullen ze wellicht een groot voorstander zijn van dat scenario.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties