Hans Vanaken omschrijft wie de titel zal pakken in de Jupiler Pro League

Hans Vanaken omschrijft wie de titel zal pakken in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge hoopt stiekem dat het nog een plaatsje in de Champions' Play-Offs pakt vandaag, maar wellicht weten ze zelf ondertussen wel beter.

Club Brugge zal zijn titel normaal niet kunnen verdedigen. Het ziet er naar uit dat ze naast de top vier grijpen en zo tevreden moeten zijn met de Europe Play-Offs. Tenzij er vandaag nog een stevig mirakel gebeurt en KAA Gent punten laat liggen tegen KV Oostende.

De strijd om de titel in de Jupiler Pro League lijkt dan wel weer bijzonder spannend te worden. Drie ploegen staan wel heel dicht op elkaar in de rangschikking en zullen onder elkaar uitmaken wie met de hoofdprijs gaat lopen.

“Ik zou er op dit moment mijn geld niet durven op inzetten”, zegt Hans Vanaken bij Eleven. “KRC Genk, Union en Antwerp staan bij het ingaan van de laatste speeldag toch maar op vijf punten van elkaar. En die worden dan nog eens door twee gedeeld.”

Vanaken weet wel wat er precies nodig is om dit jaar de titel te pakken. “De ploeg die kampioen wordt zal de ploeg zijn die juist begint aan de play-offs en die de juiste flow te pakken heeft. Dié ploeg zal echt kortbij zijn. Maar het ligt op dit moment te kort bijeen om één uitgesproken titelkandidaat te noemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties