Erg gewild profiel: 'Club Brugge wil Antwerp, Anderlecht en Standard aftroeven en heeft haast'

Erg gewild profiel: 'Club Brugge wil Antwerp, Anderlecht en Standard aftroeven en heeft haast'
Foto: © photonews

Abakar Sylla is weg bij Club Brugge, ook aan de mouw van Jack Hendry wordt nog volop getrokken. Hij lijkt op weg naar Saoedi-Arabië. En dus lijkt er een nieuwkomer te moeten gaan komen.

Kouame Autonne Kouadio staat ondertussen al bijna anderhalve maand op de radar van Club Brugge. Als linksvoetige verdediger heeft hij een gewild profiel.

Doordat nu ook Jack Hendry bijna weg is bij blauw-zwart, is het alle hens aan dek voor Club Brugge. Versterking is nodig.

ronny deila

Standard was in het voorjaar de eerste Belgische club die hem graag zou willen inlijven, daarna hebben ook Anderlecht en Antwerp interesse getoond.

Snelle deal?

De jacht op de 22-jarige Ivoriaanse centrale verdediger van Al Ain kan dus beginnen. Volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van 2 miljoen euro en Kouame Autonne Kouadio ligt nog tot juni 2024 onder contract.

Ook bij Al Ain zouden ze dus mogelijk wel wat in een deal deze zomer kunnen zien, om toch nog wat op hem te cashen. Er is wel ook de nodige buitenlandse interesse, want volgens diverse bronnen zouden ook onder meer Rennes en Reims al hun licht hebben opgestoken voor de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties