Dertig miljoen euro te weinig? 'Premier League-topclub schakelt door voor goudhaantje Club Brugge'

Dertig miljoen euro te weinig? 'Premier League-topclub schakelt door voor goudhaantje Club Brugge'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Nusa bleef afgelopen zomer bewust bij Club Brugge om er nog wat meer speelminuten te gaan genereren. Het Noorse goudhaantje lijkt echter steeds meer onhoudbaar. Vanuit de Premier League vallen de clubs stilaan over elkaar voor hem.

Fulham en Chelsea hebben zich allebei al eerder gemeld voor Antonio Nusa. Zeker Chelsea zou daarbij steeds concreter worden voor de jonge Noor. Zij hebben dan ook dringend versterking nodig op hun flanken, klinkt het in Engeland.

Arsenal en Manchester City werden ook genoemd in de Engelse pers, nu zouden The Gunners volgens Metro het voortouw willen nemen. Ze willen de onderhandelingen opstarten om op die manier de winger te overhalen naar Engeland te komen.

Meer dan 30 miljoen euro nodig voor Club Brugge

Nusa kwam in 2021 voor drie miljoen euro over van het Noorse Stabaek en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van zeventien miljoen euro. Toch heeft Club Brugge al een bod van om en bij de dertig miljoen euro voor hem geweigerd.

Mogelijk dat Arsenal en Chelsea in hun opbod nu hoger uitkomen en dat blauw-zwart dan weinig andere redenen heeft om Nusa nog langer aan zich te houden. Dit seizoen kwam hij aan drie goals en drie assists in amper 1235 speelminuten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties