Van den Keybus is voor één iets stikjaloers op De Cuyper

Van den Keybus is voor één iets stikjaloers op De Cuyper
Foto: © photonews

Thomas Van den Keybus en Maxim De Cuyper doorliepen min of meer hetzelfde traject. Toch is Van den Keybus voor één iets stikjaloers op zijn collega.

Thomas Van den Keybus en Maxim De Cuyper speelden allebei voor Club Brugge en Westerlo. Van den Keybus kende dit jaar niet meteen zijn gelukkigste periode.

Jonas De Roeck zette hem op de bank en in de tribune, maar sinds de komst van Rik De Mil als hoofdtrainer loopt het weer helemaal goed voor Van den Keybus.

Dat De Mil hem kende van bij Club Brugge en weet dat hij af en toe eens Van den Keybus onder zijn voeten moet geven om hem te motiveren zal daarin ook meespelen.

Van den Keybus wil graag in de voetsporen treden van Maxim De Cuyper, die na zijn passage bij Westerlo het heel erg goed doet bij Club Brugge. Hij dan ook voor één iets ongelofelijk jaloers op zijn collega.

“Ik zou graag op dezelfde manier spelen als Max. Aan alles schijt hebben en vaker mijn eigen kans gaan. Dat doe ik nog te weinig. Dat heeft niets te maken met zenuwen of stress, wel met lef en durf”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Soms moet ik durven gaan voor die risicovolle pass of gewoon op doel schieten. Nu wil ik vooral geen balverlies leiden. Neem ik toch dat risico, dan zullen zeven van de tien passes misschien niet perfect zijn, maar als ik één keer het verschil kan maken, dan is het al de moeite waard.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties